Ana Sayfa / Spor / Canlı Galatasaray-Hatayspor izle

Canlı Galatasaray-Hatayspor izle

Galatasaray-Hatayspor canlı maçı saat kaçta hangi kanalda. Galatasaray, evinde Hatayspor’u ağırlıyor. Volkan demirel, Galatasaray’ı yenerek eski o güzel günlerini anmak istiyor. Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray ile Hatayspor karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray – Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Canlı Galatasaray-Atakaş Hatayspor maçı izle saati ve maçın kadroları. Galatasaray, hatayspor’a karşı yenilmek istemiyor hatay ise Galatasaray’ı gole boğarak İstanbul’da tarih yazmanın peşinde. Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. 19. hafta maçında Galatasaray ile Hatayspor karşılaşacak. Maç ile ilgili detaylar merak ediliyor. Özellikle maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’ler sosyal medya ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki, Galatasaray – Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?


GALATASARAY – HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray – Hatayspor maçı 13 Ocak Cuma günü saat 20:00’de beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.
TAKIM İSTATİSTİKLERİ

Sarı-kırmızılılar, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda aldığı 39 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Bordo-beyazlılar ise 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet soncunda topladığı 17 puanla averajla 16. sırada yer alıyor.

5. RANDEVU

Galatasaray ile Hatayspor oynayacakları maçla birlikte Süper Lig’de 5. kez rakip olacak. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 2 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-beyazlılar da 2 defa rakibini mağlup etti. Bu maçlarda sarı-kırmızılıların 7 golüne, Hatay ekibi 8 golle karşılık verdi.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmadan Galatasaray 2-1’lik skorla galip ayrılırken, Hatayspor da evinde 4-2 kazandı.

9 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Galatasaray’ın, 7’si Süper Lig, 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 9 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe’yi, Türkiye Kupası’nda da Ofspor ile Ankara Keçiörengücü’nü yendi.
Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon evinde 7 maça çıktı. Aslan, bu mücadelelerde 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 16 puan aldı. Cimbom, sahasındaki maçlarda 18 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü. Sarı-kırmızılılar, ligde sahasında son olarak MKE Ankaragücü ile karşılaştı ve rakibini 2-1 yendi.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon oynadığı 17 müsabakada 13 gol yedi. Sarı-kırmızılılar, bu alanda en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Cimbom ayrıca bu sezon ligde oynadığı 7 karşılaşmada da kalesini gole kapadı.

GALATASARAY 3 EKSİK

Galatasaray’da Fenerbahçe karşılaşmasında sarı kart gören Belçikalı futbolcu Dries Mertens, cezasından dolayı Hatayaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda ayrıca sakatlıkları bulunan Kazımcan Karataş ile Mathias Ross kadroda yer alamayacak.

Galatasaray’da 4 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı ve Berkan Kutlu ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular, Hatayspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda 20. haftada İstanbul’da oynanacak Antalyaspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

HATAYSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

Galatasaray7ın havasını söndürmek isteyen Hatay, istanbul’a çok moralli geldi.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmadan puan alabilmek için iyi hazırlandıklarını belirtti.

Hatay ekibi, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında yarın Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını Osman Çalgın Tesisleri’ndeki antrenmanla tamamladı.

Çalışma öncesi gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Volkan Demirel, kazanmaları gereken bir müsabakaya çıkacaklarını söyledi.

Demirel, ligin alt sıralarından kurtulmak istediklerini ifade ederek, “Her maç öncesi ‘kazanacağız, kazanmak istiyoruz’ diyoruz ama son 3-4 maçtır bunu gerçekleştiremedik. Yakaladığımız pozisyonlarda gol atamıyoruz, onları atsak belki çok daha farklı olacak. Bu maç inşallah yakaladığımız pozisyonları gole çeviririz.” dedi.

Galatasaray’ın lig lideri olduğunu anımsatan Demirel, “Rakibimizin güçlü, ligin lideri olduğunu çok iyi biliyoruz. Onların konumunun değil, bizim daha çok puana ihtiyacımız ve kazanmamız gereken bir maç olduğunu düşündüğümüz için çok iyi hazırlanıyoruz. Bugün son antrenmanı yapıp İstanbul’a geçeceğiz.” diye konuştu.

Demirel, oyunculardan Kevin Soni’nin sakatlığının bulunduğunu, dün yapılan antrenmanda bel spazmı geçiren Ognjen Vranjes’in durumunun da maç saatine kadar belli olacağını aktardı.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting