Ana Sayfa / Spor / Canlı Galatasaray-Lazio izle

Canlı Galatasaray-Lazio izle

Galatasaray-Lazio maçı saat kaçta hangi kanalda bugün sorusu. 13 Aralık TV canlı maçlar.

Canlı Galatasaray-Lazio izle canlı yayın kanalı maçın başlama saati. Galatasaray, Dünya Kupası’na verilen arada hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’da Seria A ekibi Lazio ile maç yapacak. Süper Lig’in başlaması öncesi en ciddi sınavını verecek sarı-kırmızılılar, İtalya devi ile Antalya Emir Han Spor Kompleksi’nde bugün saat 18.00’de karşılaşacak.

Katar’da devam eden Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’da kamp yapan Galatasaray, Lazio ile hazırlık maçı oynayacak.

RAKİP LAZIO
Bu gün saat 18.00’de Antalya Emir Han Spor Kompleksi’nde Lazio ile Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek mücadele seyircisiz oynanacak.

İLK MAÇTA GOL YAĞMURU
Sarı kırmızılılar, Antalya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, 16 Aralık Cuma günü Fransa temsilcisi Toulouse ile oynayacağı müsabakayla hazırlık maçı programını tamamlayacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU NAPOLİ YAOLCUSU

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da geleceği büyük merak konusu olan Kerem Aktürkoğlu’nun takımdaki durumuna ilişkin menajeri Erkut Söğüt, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Çalkantılı bir form grafiği olan genç oyuncunun performansını değerlendiren Erkut Söğüt, İtalyan basınından ArenaNapoli’nin sorularını cevapladı. Erkut Söğüt’ün genç oyuncu hakkında çıkan iddiaları yalanlamaması dikkat çekti.

Erkut Söğüt, “Napoli’nin Kerem’i takip etmesibir gurur kaynağıdır. Ancak kulüpler arasında bir şey varsa söyleyemem. Şimdiye kadar kimse benimle temasa geçmedi. Öncelikle şunu belirtmeliyim, Kerem Galatasaray’da çok mutlu. Galatasaray’da sözleşmesi var ve gelişmeye devam ediyor ancak tüm futbolcular bir gün farklı bir ülkeye Transfer olmak ister. Tabii ki bu aynı zamanda oyuncum için bir hedef. Zamanında ve koşullar herkes için uygun olduğunda olabilir. Kısacası tüm tarafların memnun olması gerekiyor. Kerem kesinlikle yurt dışına transfer olma düşüncesine sahip.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Adana Demirspor’a 3 döne yasak

Adana Demirspor 3 dönem transfer yasağı aldı. Adana Demirspor teknik direktörün parasını ödemediği için transfer …

Sınırsız Hosting