Ana Sayfa / Spor / Canlı-Galatasaray Sparta Prag izle ne zaman?

Canlı-Galatasaray Sparta Prag izle ne zaman?

Galatasaray-Sparta Prag maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda bilgisi. GS-Sparta Prag ilk 11’leri maçın canlı yayını. Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi kim oldu ve Galatasaray-Sparta Prag maç bilet fiyatları Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde kritik bir maça çıkacak. Aslan, RAMS Park Stadyumu’nda Sparta Prag’ı konuk edecek. Galatasaray, Avrupa Ligi’nde Çekya temsilcisini yenerek bir üst tura çıkmak istiyor. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle yayın bilgileri araştırılıyor. Peki, Galatasaray – Sparta Prag maçı ne zaman? GS Avrupa Ligi maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Canlı Galatasaray-Sparta Prag hangi kanalda ne zaman saat kaçta bilgileri. Perşembe vrupa Ligi canlı maçları. Galatasaray – Sparta Prag maçını canlı takip etmek için tıklayın…

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. Galatasaray, Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray – Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY – SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray – Sparta Prag maçı 15 Şubat 2024 tarihinde oynanacak. Rövanş maçı ise 22 Şubat tarihinde oynanacak. Müsabaka 20:45’te Exxen’de canlı yayınlanacak.

GALATASARAY-SPARTA PQRAG MAÇININ HAKEMİ KİM?
UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi belli oldu. İşte maçta düdük çalacak hakem…
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag ile karşılaşacak. Turun ilk maçı Perşembe günü 20.45’te RAMS Park’ta oynanacak oynanacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BELLİ OLDU!
UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi belli oldu. Perşembe günü 20.45’te oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Hernandez’in yardımcılıklarını, Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Cesar Soto Grado üstlenecek.

Galatasaray – Sparta Prag maçında VAR koltuğunda Carlos del Cerro Grande, AVAR’da da Ricardo de Burgos oturacak.

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting