Ana Sayfa / Spor / Canlı Gaziantep-Fener izle

Canlı Gaziantep-Fener izle

Gaziantep-Fenerbahçe canlı maç izle linkleri maçın yayını. Fenerbahçe’nin Antep ilk 11’i ve değişiklikler. Canlı maç izle 15 Ocak 2023 TV canlı maçlar ve maç linkleri haberi.

Canlı Gaziantep-Fenerbahçe maçı izle bugfün saat kaçzta ve maçın internette linkleri canlı maç linkleri ve haberleri. Süper Lig’de ikinci sırada bulunan Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep’i konuk olacak. Zirve ile aradaki puan farkını 7’den 4’e düşürmek için sahada olacak sarı lacivertli takımda kırmızı kart cezalı İrfan Can ve sakatlığı süren Pedro maçta yer alamayacak. Peki, Fenerbahçe Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB Antep maçı muhtemel 11’leri…

Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Samet Akaydın, ilk kez bir maç kafilesinde yer aldı. Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’dan kadrosuna kattığı Samet Akaydın, teknik direktör Jorge Jesus tarafından Gaziantep FK maçının kafilesine dahil edildi.

Fenerbahçe ile Gaziantep FK oynayacakları müsabaka ile birlikte Süper Lig’de 7. kez rakip olacak. Söz konusu mücadelelerde sarı-lacivertliler, 4 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar da 2 defa rakibini mağlup etti. Bu maçlarda Fenerbahçe’nin 16 golüne, Gaziantep FK 9 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon Gaziantep’te oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 3-2 kazanırken, İstanbul’da da Fenerbahçe aynı skorla rakibini yendi.
Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Joao Pedro kadroda yer almayacak. Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından aldığı 2 maç men cezası nedeniyle karşılaşmada görev alamayacak.

GAZİANTEP FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan maç 15 Ocak 2023 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma TSİ saat 19.00’da başlayacak.

ANTEP FB MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

GAZİANTEP FK: Günay, Kitsiou, Djilobodji, Ertuğrul, Halil İbrahim, Furkan, Veliu, Jevtovic, Sagal, Merkel, Figueiredo

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Serdar, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, Valencia, King, Batshuayi
Fenerbahçe’de 5 oyuncu sarı kart sınırında
Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde, sakatlığı bulunan Joao Pedro, bu maçta da forma giyemeyecek.

Galatarasay maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle oyundan ihraç edilen ve 2 maç cezası onanan İrfan Can Kahveci, bu maçta oynayamayacak.

Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Gaziantep FK maçında kart görmeleri halinde bir sonraki maçın kadrosunda yer alamayacak.
Gaziantep’ten son 13 maçta 1 galibiyet
Ligin 4. haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor’u 5-2 yenen Gaziantep FK, devam eden haftalarda çıktığı 13 maçta sadece 1 galibiyet aldı.

Kırmızı-siyahlı ekip, bu maçlardan sadece ligin 10. haftasında deplasmanda Arabam.com Konyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Diğer maçlardan ise 6’şar mağlubiyet ve beraberlik aldı.

Fenerbahçe ile 7. karşılaşma
Spor Toto Süper Lig’de 4. sezonunu geçiren Güneydoğu temsilcisi, sarı-lacivertliler ile toplamda 6 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların 4’ünü Fenerbahçe 2’sini ise Gaziantep FK kazandı.

Süper Lig’de çıktığı 2019-2020 sezonunun ilk maçında Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 5-0 mağlup olan Gaziantep FK, sezonunun ikinci maçında ise rakibine sahasında 2-0 yenildi.

2020-2021 sezonunda evinde Fenerbahçe’yi taraftarının desteğiyle 3-1 yenen kırmızı-siyahlı ekip, deplasmanda ise aynı skorla rakibine mağlup oldu.

Geçen sezonun ilk maçında evinde sarı-lacivertli takımı 3-2 yenen Güneydoğu temsilcisi, ligin ikinci yarısında ise rakibine deplasmanda aynı skorla yenildi.

Gaziantep FK, sahasında Fenerbahçe ile yaptığı 3 karşılaşmanın 2’sini kazanmayı başardı.

Gaziantep’te iki oyuncu sarı kart sınırında
Gaziantep FK’de Günay Güvenç ve Figueiredo’nun 3 sarı kartı bulunuyor.

Güvenç ve Figueiredo, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 20. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak.

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Abdülkadir Bardakçı ise bu maçta forma giyemeyecek. Kırmızı-siyahlı ekipte kart cezalı oyuncu bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 2024-2025 başlama tarihi

Ligler ne zaman başlayacak 2024-2025 belli oldu. 9 Ağustos Süper Lig başlama tarihi. Süper Lig …

Sınırsız Hosting