Ana Sayfa / İlginç / Canlı İnter-Milan maçının sonucu

Canlı İnter-Milan maçının sonucu

İnter-Milan maçının canlı skoru, maç kaç kaç, canlı maç ve İnter-Milan maçının saati ve canlı yayın kanalı. İtalya Ligi, İnter-Milan derbisinin skoru ve maç ne olur sorusu. Serie A’nın 4. haftası Milano derbisine sahne olacak. Temsilcimiz Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Milan, ezeli rakibi Inter’le kozlarını paylaşacak. Dev maçın yayın bilgileri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Inter – Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dev maçın muhtemel 11’leri ve tüm detayları haberimizde.

Canlı maç izle İnter-Milan saati ve naklen yayın kanalı, Futbol haberleri ve İtalya Serie  A Ligi maçları. İtalya Serie A’nın 4. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Inter ile Milan, Milano derbisinde 3 puanı hanesine yazdırmak için kozlarını paylaşacak. Milan’da temsilcimiz Hakan Çalhanoğlu’nun mücadeleye ilk 11’de başlaması bekleniyor. 9 puanı bulunan Milan, lider Atalanta’nın arkasında averajla 2. sırada yer alyor. 7 puanlı Inter ise 4. basamakta. Inter’de sakatlıkları bulunan Matias Vecino, Alexis Sanchez ile kırmızı kart cezalısı Stefano Sensi derbide forma giyemeyecekler. Milan’da ise Andrea Conti, Matteo Gabbia, Leo Duarte ve Ante Rebic, sakatlık sebebiyle dev maçı kaçıracak isimler.
Inter – Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TSİ 19.00’da başlayacak ve Giuseppe Meazza’da oynanacak maçı Maurizio Mariani yönetecek. beIN Sports HD 3’ten naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr’de olacak.

Inter – Milan muhtemel 11’ler:

Inter: Handanovic, D’Ambrosio, De Vrij, Kolarov, Hakimi, Brozovic, Vidal, Perisic, Barella, Martinez, Lukaku

Milan: Donnarumma, Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez, Kessie, Bennacer, Castillejo, Saelemaekers, Hakan Çalhanoğlu, Ibrahimovic

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting