Ana Sayfa / Genel / Canlı Juventus Real Madrid finali kanalı 3 Haziran

Canlı Juventus Real Madrid finali kanalı 3 Haziran

Real Madrid Juventus maçının sonucu ve maçın özeti ile Şampiyonlar Ligi finali canlı maç bilgileri yine sitenizde.  Canlı maç TRT 1 yayın akıyı Juventus Real Madrid maçının anlatımı ve maçın sonucu ile gollerini anında analiz edeceğiz. Real Madrid ile Juventus şampiyonluk yarışında kıyasıya mücadele edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde, Real Madrid takımı son antrenmanını yaptı. İşte antrenmandan kareler…

TRT 1 canlı şampiyonlar ligi finali 3 Haziran Juventus Real Madrid maçı anlatımı ve maçın özeti. Galler’in başkenti Cardiff’teki Ulusal Stadyum’da İtalyan temsilcisi Juventus ile İspanyol ekibi Real Madrid arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde, Real Madrid takımı son antrenmanını yaptı.

Antrenmanda, Cristiano Ronaldo ve Keylor Navas da hazır bulundu.
Real Madrid ile Juventus’un, Avrupa’da bu sezonun en büyüğü olmak için kozlarını paylaşacağı karşılaşma bugün saat 21.45’te başlayacak.

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Maçı Almanya Futbol Federasyonundan Felix Brych’ın yönetecek.

Final maçında Brych’ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Sırbistanlı Milorad Mazic ise 4. hakem olarak görev alacak.

İlginizi Çekebilir

Lavabo kokusuna kesin çözüm önerileri

Kötü kokan lavabo için kesin çözümlü pratik tarifler. Lavabo kokusu nasıl gider ne dökmeli ne …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting