Ana Sayfa / İlginç / Canlı Kasımpaşa Trabzon maç sonucu

Canlı Kasımpaşa Trabzon maç sonucu

Kasımpaşa Trabzonspor canlı maçı. Şifresiz Lig TV izle. canlı maç izle canlı maç sonuçları. Canlı Kasımpaşaspor Trabzonspor maçının canlı anlatımı ve maçın geniş özeti. Kasımpaşa Trabzon maç saati 22 Ocak 2017. Kasımpaşa ile Trabzonspor Süper Lig’in 18. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Peki Kasımpaşa-Trabzonspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Lig TV izle ücretsiz şifresiz. Süper Lig maçları şifresiz Lig TV izle. Kasımpaşa Trabzon maçının canlı anlatımı, golleri ve sonucu sitenizde olacak. Sezonun ikinci yarısına deplasmanda aldığı 2-1’lik Bursaspor galibiyeti ile moralli bir şekilde başlayan Trabzonspor kendi sahasında formda bir görüntü çizen Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bordo-mavili takım rakibini deplasmanda yenerek seri yakalamak istiyor. Kasımpaşa ise 3 puanı almanın peşinde olacak.

KASIMPAŞA TRABZON MAÇI SAAT 16 DA

Ersun yanal, İstanbul’dan 3 puanla Trabzon’a dönmek itiyor. Bordo-mavililerde, sakatlığı devam eden Slovak oyuncu Matus Bero, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kasımpaşa-Trabzonspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak maç yarın saat 16.00’da başlayacak ve beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak. Maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr’de olacak.

Lacivert-beyazlılar, teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 3 galibiyet aldı. İstanbul ekibi, 14. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor’u, 15. haftada sahasında, o haftaya kadar namağlup durumda bulunan Beşiktaş’ı ve 17. haftada yine evinde Gençlerbirliği’ni yendi. Kasımpaşa, 16. haftada ise Kemal Özdeş’ten önce takımın başında yer alan Rıza Çalımbay yönetimindeki Antalyaspor’a deplasmanda mağlup oldu. Kasımpaşa ligde topladığı 21 puanla 10. sırada yer alırken, teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor aynı puanla 12. basamakta bulunuyor.

Kasımpaşa-Trabzonspor arasındaki 16. maç

Süper Lig’de Trabzonspor ile Kasımpaşa, yarın İstanbul’da yapacakları müsabakayla 16. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın ligde karşılaştığı 15 maçın 6’sından Trabzonspor
galibiyetle ayrıldı. Kasımpaşa rakibini 4 kez mağlup ederken, taraflar 5 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, 2007-2008 sezonunda başlayan rekabette rakibinin kalesini 21 kez havalandırdı, Kasımpaşa ise 18 golle karşılık verdi.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de

Gergedan böceği dünyanın en güçlü böceği oldu ve Türkiye’de bulundu. Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting