Ana Sayfa / Spor / Canlı Konyaspor-Fenerbahçe izle

Canlı Konyaspor-Fenerbahçe izle

Konyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta nerede oynanacak canlı maç izle. Süper Lig’in 4.haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Futbolseverler ise zorlu karşılaşmanın neden Eskişehir’de oynanacağını araştırmaya başladı.

Canlı Konyaspor-Fenerbahçe maçı izle ne zaman saat kaçta, nerede oynanacak bilgisi.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ligin 4.haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Peki, maç ne zaman nerede oynanacak?

Konyaspor-Fenerbahçe maçı neden Eskişehir’de oynanacak?

Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Fikstür gereği, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında 29 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15’te MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanması gereken Fenerbahçe maçı, stadyum zemininde devam eden bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle aynı gün ve saatte Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacaktır” denildi.

Açıklamada ayrıca, kombinesi olan taraftarların PassoLig kartlarına maç biletlerinin tanımlanacağı, müsabakanın biletlerinin kısa süre içerisinde satışa çıkacağı belirtildi.

FENERBAHÇE’NİN KONYASPOR KADROSU

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında 29 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Austria Wien maçına ilk 11’de başlayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı.

Diğer oyuncular ise, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Öte yandan Serdar Aziz ve Joshua King, günü bireysel çalışmalarla tamamladı. Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Süper Lig yeni haftasının kapanış maçı Konyaspor-Fenerbahçe arasında gerçekleşecek. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor ile deplasmanda 4-0 skorla kazanan Konyaspor, Fenerbahçe ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe son olarak Austria Wien’i 4-1, Adana Demirspor’u 4-2 yenmişti. Peki Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig’in 4. haftasında oynanacak olan Konyaspor Fenerbahçe maçı 29 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15’te yapılacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki çalışmalar sebebiyle maç Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Konyaspor Fenerbahçe maçı beIN Sports HD1 kanalı ve beIN Connect uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Konyaspor Fenerbahçe maçında hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Karşılaşmada Cevdet Kömürcüoğlu ve Serkan Ok yardımcı hakem olacak.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting