Ana Sayfa / Spor / Trabzonspor Avrupa Ligi maç takvimi

Trabzonspor Avrupa Ligi maç takvimi

Trabzonspor Avrupa Ligi grup maçları ve rakipleri. Trabzonspor hangi takımlarla oyanayacak Avrupa Ligi’nde.

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turunda 2-1 biten ilk maçın rövanşında Danimarka ekibi Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak Devler Ligi’ne veda etti. Karadeniz ekibinin UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakipleri bugün İstanbul’da çekilen kura sonucunda belli oldu. Fırtına’nın eski yıldızı da kura çekimini İstanbul’dan takip etti. İşte detaylar…

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında 2-1 mağlup olduğu Danimarka ekibi Kopenhag’ı evinde ağırladı. 0-0 biten rövanş karşılaşması sonucunda Karadeniz ekibi Devler Ligi’ne veda ederken Danimarka temsilcisi Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City, Sevilla ve Dortmund ile eşleşti.

FIRTINA H GRUBU’NDA

Avrupa’daki yolculuğuna UEFA Avrupa Ligi’nden devam edecek Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakipleri bugün saat 14.00’te İstanbul’da çekilen kura sonucunda belli oldu.

Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Sırbistan’ın Kızılyıldız, Fransa’nın Monaco ve Macaristan’ın Ferencvaros ile eşleşti.

Bordo-mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamayı temenni ettiklerini belirterek “Belki Avrupa Ligi’nde çok daha farklı şeylerle karşılaşacağız. Temenni, finale kadar gitmek. Allah inşallah o günleri bize gösterir. Biraz daha organize olabilirsek bunu da yapabilecek güçteyiz. İlave olarak 1-2 yerli oyuncu daha alabiliriz. Üzerinde çalışıyoruz. Gbamin ile bugün imzalayabiliriz. Şu an sağlık kontrolünde. Böylece transferlerimizi tamamlamış olacağız” diye konuştu.

MARKO MARİN KURA ÇEKİMİ İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

Öte yandan Sırp ekibi Kızılyıldız’da oyuncu izleme departmanında görev yapan Trabzonspor’un eski Alman yıldızı Marko Marin’de kura çekimini İstanbul’dan takip etti.

marin.jpg

Temmuz ayında futbol hayatını noktalayan Alman yıldız 2015-2016 sezonunda İngiliz devi Chelsea’den Trabzonspor’a kiralanmış bordo-mavili formayı 29 maçta terletirken Karadeniz ekibine 2 gol 5 asistlik katkı yapmıştı.

Son olarak Macar ekibi Ferencvaros formasını terleten eski Alman yıldız, 2018-2020 yılları arasında forma giydiği Kızılyıldız’da oyuncu izleme departmanında görev alıyor.

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting