Ana Sayfa / İlginç / Canlı maç Beşiktaş-Trabzonspor saati

Canlı maç Beşiktaş-Trabzonspor saati

Beşiktaş-Trabzonspor canlı maçı izle kanalı ve saati. Canlı maç izle Beşiktaş-Trabzonspor canlı sonuçları, maçın özeti, golleri ve tüm anlık gelişmeleri. Süper Lig 23. hafta maçlarında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşıyor. Son beş maçta sadece iki galibiyete ulaşabilen siyah beyazlılar, 23. haftada iyi bir skor elde etmeyi amaçlıyor. Trabazonspor ise Siavsspor’un liderlik tahtını elinden aldı. Beşiktaş – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Canlı maç izle beIN SPORTS HD ! naklen izle.  Beşiktaş – Trabzonspor maçı hakemi kim, nerede oynanacak? Sakatlıktan kurtulamayan Dorukhan Toköz dışında tam kadro sahada yerini alacak olan Beşiktaş’a karşılık Trabzonspor’da Obi Mikel sarı kart cezası nedeniyle maçta olamayacak. Beşiktaş – Trabzonspor maç bileti…

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Son maçını Başakşehir’e karşı oynayarak 1-0 mağlup ayrılan Beşiktaş, 23. hafta da Trabzonspor ile Vodafone Park’da karşılaşacak. Mücadele 22 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de gerçekleşecek.
BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?
Bordo mavili takım, 44 puan ile skor tablosunun lideri konumunda bulunuyor. Ayrıca lig’de çıktığı son beş maçta da hiç fire vermedi. 22 Şubat Cumartesi günü oynanacak maç beIN SPORTS HD1’den canlı olarak aktarılacak.

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MAÇI HAKEMİ
Sergen Yalçın’ın yönetiminde sahaya çıkacak olan Beşiktaş, Trabzonspor’a karşı galibiyet sağlayarak şampiyonluk hedefine doğru ilerlemekten vazgeçmiyor. Bordo mavililer ise bu maç ile zirvedeki yerini korumakta kararlı. Heyecanla beklenen Beşiktaş Trabzonspor maçı hakemliğini Fırat Aydınus yürütecek. Aleks Taşçıoğlu birinci, Erdem Bayık ikinci yardımcı hakem, Mustafa Öğretmenoğlu ise dördüncü hakem olarak sahada bulunacak.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting