Ana Sayfa / Yaşam / Canlı maç izle Denizlispor-Fenerbahçe

Canlı maç izle Denizlispor-Fenerbahçe

Yakutel Denizlispor-Fenerbahçe canlı maçı izle 21 Ekim Pazar 2019. Canlı maç izle. Beinsports izle canlı Fenerbahçe’nin denizli deplasman maçı. Fenerbahçe’nin Denizlispor kadrosu. Süper Lig’de 8. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak. Milli takım arası öncesi Antalyaspor’a sahasında 1-0 yenilen Fenerbahçe Denizlispor’u deplasmanda mağlup etmek istiyor. Son 5 haftada kazanamayan ve Mehmet Özdilek’i takımın başına getiren Denizlispor ise Fenerbahçe karşısında galibiyet peşinde olacak. Peki, Denizlispor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Canlı maç izle Denizli-Fenerbahçe naklen yayını. Canlı maç izle beIn Sponrts HD 1 kanalı canlı izle. Milli takım arası öncesi Antalyaspor’a sahasında 1-0 yenilen Fenerbahçe deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertli takım deplasmanda kazanarak yeni bir seri yakalamanın peşinde olacak. Süper Lig’e muhteşem başlayan ve ilk iki maçını kazanan ancak son 5 haftada kazanamayan ve Mehmet Özdilek’i takımın başına getiren Denizlispor ise Fenerbahçe karşısında kazanmak istiyor.

FENERBAHÇE, DENİZLİ DEPLASMANINDA

Denizlispor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak maçın skor takibi
Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen sarı-lacivertliler, 7. haftada konuk ettiği Antalyaspor’a 1-0 yenilmişti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, geride kalan 7 maçta hanesine 11 puan yazdırdı. Ev sahibi Yukatel Denizlispor’un ise ligde 8 puanı bulunuyor.

Fenerbahçe’de tek eksik Nabil Dirar

Fenerbahçe’de Yukatel Denizlispor maçı öncesinde Nabil Dirar dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan futbolculardan Hasan Ali Kaldırım’ın, Denizli deplasmanında forma giymesi bekleniyor. Sakatlıklarını atlatan fakat maç eksiklikleri bulunan Victor Moses ve Garry Rodrigues ile milli karşılaşmalar dolayısıyla lige verilen arada sakatlıklar yaşayan ancak son antrenmanlarda takıma katılan Emre Belözoğlu ve Max Kruse, teknik direktör Ersun Yanal’ın görev vermesi durumunda oynayabilecek. Hasan Ali Kaldırım’ın yokluğunda sol bek pozisyonunda görev yapan Nabil Dirar ise henüz sakatlığını atlatamadığı için Yukatel Denizlispor karşısında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe ile Denizlispor 39. randevuda

Fenerbahçe ile Yukatel Denizlispor, Süper Lig’de yarın 39. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1983-1984 sezonunda başlayan rekabette geride kalan 38 maçta sarı-lacivertliler 25, yeşil-siyahlılar 4 galibiyet elde etti, 9 müsabaka ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin lig maçlarındaki 87 golüne, Denizlispor 33 golle karşılık verdi. Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda yapılan son lig maçlarını Fenerbahçe, deplasmanda 2-0, evinde de 3-1’lik skorlarla kazandı.

FENER’DE EMRE KADRODA, KRUSE YOK
Fenerbahçe yarın Süper Lig’de Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç öncesi Fenerbahçe’ye bir iyi bir de kötü haber geldi.

Sakatlığı bulunan Max Kruse bu maçın kadrosuna alınmazken Emre Belözoğlu takımda birlikte Denizli’ye gitti.

Emre Belözoğlu’nun Denizlispor maçında oynayıp oynamayacağına teknik direktör Ersun Yanal karar verecek.

İşte Fenerbahçe’nin Denizlispor kadrosu…

Altay, Harun, Sadık, Zanka, Serdar, Rami, Isla, Hasan Ali, Emre, Jailson, Gustavo, Ozan, Tolga, Tolgay, Zajc, Alper, Deniz, Rodrigues, Moses, Vedat, Mevlüt.

 

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting