Ana Sayfa / Yaşam / Canlı maç Konya-Fenerbahçe izle

Canlı maç Konya-Fenerbahçe izle

Konya-Fenerbahçe canlı maçını izle seyret kanalı saati ve tarihi. Fenerbahçe, Konya’da 3 puan arıyor, Konyaspor ise düşmemek için çırpınıyor. Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe deplasmanda İH Konyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta İH Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, sat kaçta? İH Konyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İH Konyaspor Fenerbahçe muhtemel 11’leri gibi konuların araştırıldı.

Canlı maç Konyaspor-Fenerbahçe kanalı, saati ve tarihi ile Fenerbahçe’nin Konyaspor kadrosu. Süper Lig yarışının hareketlendiği haftalara girilirken İH Konyaspor Fenerbahçe maçı sporseverlerin ilgi odağı oldu. Peki, İH Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? İH Konyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İH Konyaspor Fenerbahçe muhtemel 11’ler?İH KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?İH Konyaspor Fenerbahçe maçı Pazar günü (14.03.2020) saat 20:00’de KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE STADYUMU’nda oynanacak.
İH KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?İH Konyaspor Fenerbahçe maçı beIN SPORTS HD 1’den yayınlanacak.İH Konyaspor Fenerbahçe maçı ücretli platformdan şifreli olarak yayınlanacak.

İH KONYASPOR FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER?Konyaspor: Ozan Oruç, Selim Ay, Uğur Demirok, Skubic, Guilerme, Jönsson, Milosevic, Hadziahmetovic, Ömer Ali, Shengelia, Riad BaicFenerbahçe: Harun Tkein, H. A. Kaldırım, Gustavo, Jailson, Isla, Emre Bekezoğlu, Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici, Ferdi Kadıoğlu, Zajc, Vedat Muric

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting