Ana Sayfa / İlginç / Canlı Maç Trabzon-Sivasspor sonucu golleri

Canlı Maç Trabzon-Sivasspor sonucu golleri

Trabzonspor-Sivasspor maçının canlı sonucu. Süper lig 22. hafta maç sonuçları ve golleri. Trabzonspor Sivasspor maçında ikinci yarı 2-0 oldu. Süper Lig 22. hafta karşılaşmasında, bir maçı eksik 41 puanlı lig üçüncüsü Trabzonspor ile 42 puanla ikinci sıradaki Sivasspor karşı karşıya geliyor. Zirveyi yakından ilgilendiren maçın canlı yayın anlatımı. Süper Lig 22. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Trabzonspor sahasında Sivasspor’u konuk etti. Ligde 11. haftadan itibaren liderlik koltuğunun sahibi olan Sivasspor, bordo mavili ekibe 2-0 yenilince koltuğu rakibine devretmek zorunda kaldı. Ligde üst üste 6. galibiyetini alan ve bir maçı eksik olmasına rağmen ligin yeni lideri olan Trabzonspor, Sivasspor’un galibiyet hasretini de 4 maça çıkardı. Bordo mavili ekip 2010-11 sezonunun 29. haftasından sonra (298 hafta) ilk kez haftayı lider kapatmış oldu. İşte müthiş maçın hikayesi…

Canlı maç sonuçları Trabzonspor-Sivasspor maçının sonucu golleri ve özeti ile tartışmalı pozisyonları.

Süper Lig 22. haftasında Trabzonspor ve Sivasspor kritik mücadelede kozlarını paylaşıyor. Medical Park Stadı’nda oynanan ve saat 16:00’da başlayan maçı hakem Cüneyt Çakır yönetiyor. Kritik maçın ‘VAR’ hakemi Yaşar Kemal Uğurlu olurken, ‘AVAR’da Mustafa Emre Eyisoy görev yapıyor.

TRABZONSPOR 2-1 SİVASSPOR

Zorlu maçta konuk ekip Sivasspor’un peşini talihsizlikler bırakmadı. İlk yarıda Uğur Çiftçi sakatlanıp oyundan çıkarken; ikinci yarıda ise 49. dakikada Caner Osmanpaşa, 61. dakikada başı dönen Ziya Erdal maça devam edemedi ve Sivasspor tüm oyuncu değişikliği haklarını sakatlanan futbolcular için kullanmış oldu.

DAKİKA 66′ Sakatlanan Ziya Erdal’ın yerine oyuna giren Claudemir, ceza sahası dışından şansını denedi ancak kaleci Uğurcan Çakır müthiş bir kurtarışla topu kornere çeldi.

DAKİKA 69′ Sivasspor’da Mert Hakan’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına yaptığı ortasına Claudemir vurmayı denedi, Mikel ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Sivassporlu futbolcular penaltı bekleseler de maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

DAKİKA 80′ Sivasspor’un sol kanattan geliştirilen atağında Yatabare topu altı pas içerisinde kontrol etti ve vuruşunda topu ağlarla buluşturdu ancak hakem Cüneyt Çakır pozisyonun öncesinde tecrübeli forvetin topu elle kontrol ettiğini belirledi ve golü iptal etti.

DAKİKA 90+3′ Sivasspor aradığı golü uzatma dakikalarında Yatabare ile buldu ve skoru 2-1’e getirdi.

  • Dakika 49′ Sivasspor’da sakatlanan Caner Osmanpaşa’nın yerine Samba Camara oyuna dahil oldu.
  • Dakika 41′ Trabzonspor’da Jose Sosa’nın pasında topla buluşan Sörloth, vuruşunu yaptı. Savunma oyuncusu Caner Osmanpaşa’nın ters vuruşuyla top ağlarla buluştu: 2-0
  • Dakika 34′ Trabzonspor’da sakatlanan Nwakaeme yerini Abdülkadir Parmak’a bıraktı.
  • Dakika 30′ Sivasspor’da sakatlanan Uğur Çiftçi’nin yerine Yasin Öztekin oyuna girdi.
  • Dakika 4′ Trabzonspor Alexander Sörloth’un golüyle 1-0 öne geçti
  • Zorlu maç öncesinde Sivasspor 42 puanla 2. sırada yer alırken, bir maçı eksik Trabzonspor 41 puanla 3. sırada bulunuyor. Bordo mavili ekip ligde oynadığı son 5 maçtan galibiyetle ayrılırken Sivasspor 10 maçlık yenilmezlik serisinin ardından son 3 maçından galibiyet çıkartamadı.İLK 11’LER:TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Manuel da Costa, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Nwakaeme, SörlothYedekler:  Arda, Hüseyin Türkmen, Serkan, Abdurrahim, K. Ahmet, Doğan, A. Parmak, Bilal, Sturridge

    *Trabzonspor’da Majid Hosseini ısınmalarda kasığında ağrı hissettiği için ilk 11’den çıkartıldı ve yerine yeni transfer Manuel Da Costa dahil edildi.

    SİVASSPOR: Samassa, Marcelo, Aaron, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Ziya, Fernando, Yatabare

    Yedekler: Ali Şaşal, Muammer Yıldırım, Furkan Sağman, Paul Papp, Samba Camara, Isaac, Cofie, Armin Derlek, Claudemir de Souza, Erdoğan Yeşilyurt, Yasin Öztekin

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting