Ana Sayfa / Genel / Canlı Molde-GS maçı izle kanalı

Canlı Molde-GS maçı izle kanalı

Galatasaray’ın Molde deplasman maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda bilgisi. Molde-Galatasaray maçı hangi kanalda ienternette maç linkleri. Molde – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GOAL Türkiye, bildiriyor.

Canlı Molde-Galatasaray karşılaşması saati, tarhi ve canlı kanalı bilgisi. Galatasaray’ın Molde kadrosu ve maçın hakemi bilgileri Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında evinde Trabzonspor’u 2-0 mağlup eden Galatasaray, hafta içinde yüzünü yeniden Avrupa’ya dönüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Ljubljana’yı eleyen sarı-kırmızılılar, grup aşaması öncesinde son engeli aşmak için sahaya çıkıyor.

Aslan, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Molde ile karşı karşıya geliyor.
Molde – Galatasaray maçı hangi kanalda?
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında 23 Ağustos Çarşamba akşamı Molde’ye konuk olacak.
Aker Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşma, EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
GS’NİN MOLDE MAÇ KADROSU
Galatasaray, Molde ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off turu maçları için UEFA’ya bildirdiği listeye Kerem Demirbay’ı ekledi. Tete ve Ziyech listede yer almadı.
Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde ile karşılaşacak.

Galatasaray, Molde ile oynayacağı Devler Ligi play- off turu maçları için UEFA’ya bildirdiği listeye Kerem Demirbay’ı ekledi. Tete ve Ziyech listede yer almadı. Öte yandan sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, Ljubljana ile oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kart nedeniyle Molde karşısında forma giyemeyecek.


MOLDE GS MAÇINA İNGİLİZ HAKEM
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Galatasaray, 23 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Molde ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu hakemlerinden Anthony Taylor düdük çalacak.
Taylor’ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Lee Betts yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Robert Jones olacak.

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Stuart Attwell oturacak. Atwell’e, AVAR’da Peter Bankes eşlik edecek.

44 yaşındaki hakem, geçtiğimiz sezon Sevilla ile Roma arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi finalinde düdük çalmıştı.

İlginizi Çekebilir

Pedofililerin organı kesilecek

Kazakistan’dan tarihi adım. Sapık ve sapkınların cinsel organı kesilecek. Kazakistan’da “pedofililerin cinsel organı kesilme” yasası …

Sınırsız Hosting