Ana Sayfa / Spor / Canlı Portekiz-Türkiye maçı izle hakemi

Canlı Portekiz-Türkiye maçı izle hakemi

Portekiz-Türkiye canlı maç izle hakemi açıklandı. Canlı Portekiz-Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda canlı yayınlanacak sorusunun yanıtı.

Canlı Portekiz-Türkiye maçı izle saati, tarihi ve maçın hakemi. Dünya Kupası Elemeleri play-off turunda A Milli Futbol Takımı, Portekiz’e konuk olacak. 24 Mart Perşembe günü e Estdio do Drago Stadyumu’nda gerçekleşecek Portekiz- Türkiye karşılaşmasının hakemi Daniel Siebert oldu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off yarı final karşılaşmasında A Milli Takım, 24 Mart Perşembe günü TSİ 22.45’te Estdio do Drago Stadyumu’nda Portekiz ile karşılaşacak.

Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert yönetecek. Siebert’in yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sandro Scharer olacak.

PORTEKİZ-TÜRKİYE MAÇI AYRINTILARI

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri Play-Off yarı final maçında perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Portekiz ile 9’uncu randevuya çıkacak.

Milliler, 5’i resmi 3’ü özel olmak üzere Portekiz ile yaptıkları 8 maçta 6 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Rakibini ilk kez 1955 yılında gerçekleştirdiği hazırlık maçında 3-1 mağlup eden Ay-yıldızlılar, 2012 yılında ise yine bir hazırlık maçında Lizbon deplasmanında 3-1’lik skorla rakibini mağlup etmeyi başardı. Sahadan 6 kez mağlup ayrılan Portekiz Milli Takımı son dönemlerde hücum hattındaki tehlikeli oyuncularıyla ön plana çıkıyor.
İLK RANDEVU 1955’TE

İlk olarak 12 Aralık 1955’te, İstanbul Mithat Paşa Stadı’nda hazırlık maçında karşı karşıya gelinen Portekiz’i Lefter Küçükandonyadis, Metin Oktay ve Nazmi Bilge’nin golleriyle 3-1 mağlup ederken iki takım daha sonra 1956 yılında sahaya çıktı ve mücadeleyi Portekiz 3-1 kazandı.

İlginizi Çekebilir

Göztepe yeniden Süper Lig’de

Süper Lig’den 2 yıl önce düşen Göztepe yeniden döndü. Göztepe, Süper Lig’e yükselen takım oldu. …

Sınırsız Hosting