Ana Sayfa / Yaşam / Bursa’da deprem büyüklüğü

Bursa’da deprem büyüklüğü

Bursa deprem büyüklüğü. Kemalpaşa merkez üslü deprem oldu. Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 4,3 şiddetinde deprem meydana geldi

Son depremler Türkiye ve Bursa. Bursa’da deprem korkusu. Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sabah saatlerinde gerçekleşen 3,8 şiddetindeki depremin ardından 4,3 şiddetinde yeni bir sarsıntı daha meydana geldi. Bursa Valisi Yakup Canbolat, “İlçede ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Ekiplerimiz araştırmalarını sürdürüyor.” açıklamasında bulundu.

Sabah saatlerinde Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde gerçekleşen 3,8 şiddetindeki sarsıntının ardından, saat 17.10’da aynı ilçede 4,3 şiddetinde yeni bir deprem daha gerçekleşti. Başta Mustafakemalpaşa olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin derinliği 7.4 kilometre olarak belirlendi.

BURSA VALİSİ: ERHANGİ BİR OLUMSUZLUĞA RASTLANILMADI
Bursa Valisi Yakup Canbolat, ilçede yaşanan depremin ardından ekiplerin gerekli çalışmalara hemen başladığını söyledi. Jandarma ve emniyet birimlerinin kırsal alanlarla da iletişim halinde olduğunu anlatan Canbolat, “İlçede ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Ekiplerimfiz araştırmalarını sürdürüyor.” ifadesini kullandı.
AFAD’TAN AÇIKLAMA
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, saat 17.10’da ve 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

İlginizi Çekebilir

Yasin Survivor veda etti

Dün gece Survivor elenen isim Yasin oldu. Survivor 2024 elenen isim Yasin dün akşam. Yunus …

Sınırsız Hosting