Ana Sayfa / Yaşam / Canlı R. Madrid-Barcelona 30 Temmuz

Canlı R. Madrid-Barcelona 30 Temmuz

Canlı maç Real Madrid Barcelona saati ve canlı yayın kanalı Çin’de 30 temmuz 2017. Uluslararası Şampiyonlar Kupası, İspanya derbisine sahne olacak. İspanya’nın iki köklü kulübü Barcelona ve Real Madrid bu akşam karşı karşıya geliyor. Spor severler mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini ve maçın başlayacağı saati merak ediyorlardı. Real Madrid Barcelona maçının canlı yayın bilgileri belli oldu.. İşte karşılaşmanın detayları

Real Madrid Barcelona maçı canlı yayın kanalı ve saati 30 temmuz. Messi ve ronaldo Çin’de kozlarını paylaşıyor. Çin’de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda heyecan dolu bir mücadele sahne alacak. İspanya Ligi’nin iki büyük temsilcisi Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya geliyor.
30 Temmuz’da oynanacak karşılaşma Türkiye saati ile 03:05’te başlayacak mücadele CNN Türk kanalından canlı olarak yayınlanacak.
İspanya Ligi’nde son oynanan karşılaşmada Barcelona rakibi Real Madrid’i deplasmanda 3-2 mağlup etmişti. İki takım arasında oynanan son 10 karşılaşmada Barcelona 5 galibiyet alırken, Real Madrid rakibini 4 kez mağlup etmeyi başardı. Son 10 karşılaşmada bir kez beraberlik oldu.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting