Ana Sayfa / İlginç / Canlı Trabzon-Fenerbahçe izle

Canlı Trabzon-Fenerbahçe izle

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı canlı izle. Canlı maç Trabzonspor-Fenerbahçe maçı izle hakemi maçın kadroları. Trabzonspor-Fenerbahçe maçının saati. Trabzonspor, Fenerbahçe’yi yenebilir mi, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının iddaa oranı ve bahisleri. Süper Lig’in 27’inci haftasında oynanacak Trabzonspor – Fenerbahçe maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Trabzonspor-Fenerbahçe canlı maç izle saati ve Trabzon-Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu bilgisi. Fenerbahçe’nin Trabzonspor’a karşı sahaya süreceği ilk 11. Trabzonspor’un Fenerbahçe kadrosu. Süper Lig’de haftanın en önemli mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelenin hakemi hafta başından beri merak konusuydu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu liglerde 27’inci haftanın hakemlerini duyurdu.

MHK Trabzonspor Fenerbahçe maçında Yaşar Kemal Uğurlu’yu görevlendirdi. 28 Şubat Pazar günü saat 19:00’da başlayacak mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan, Erdinç Sezertam ve Ali Şansalan yapacak.

  • Yaşar Kemal Uğurlu, 12 kez Fenerbahçe maçında görev aldı. Yaşar Kemal Uğurlu ile Fenerbahçe: 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet
  • Yaşar Kemal Uğurlu, Süper Lig’de Göztepe ile birlikte en çok Trabzonspor’un maçını yönetti, 22 kez. Yaşar Kemal Uğurlu ile Trabzonspor: 13 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyet

İŞTE TFF’DEN YAPILAN AÇIKLAMA VE DİĞER MAÇLARIN HAKEMLERİ:

2020-2021 Sezonu Süper Lig 27. hafta karşılaşmaları 26, 27 ve 28 Şubat’ta, TFF 1. Lig 23. hafta karşılaşmaları 23, 24 ve 25 Şubat’ta, 24. hafta karşılaşmaları 27, 28 Şubat ve 1 Mart’ta, Misli.com 2. Lig 25. hafta karşılaşmaları 24 Şubat’ta, Misli.com 3. Lig 1. Grup 20. hafta, 2. Grup, 3. Grup ve 4. Grup 23. hafta karşılaşmaları 25 Şubat’ta oynanacak.

Karşılaşma programları şöyle:

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAATİ, CANLI YAYINI

25. hafta açılış maçında Başakşehir’i yenen Trabzonspor zirvedeki rakipleri ile mücadeleyi sürdürmüştü. Şampiyonluk yarışında oldukça önemli bir puan kaybı yaşayan Fenerbahçe ise kendi evinde Göztepe’ye 1-0 mağlup oldu. Mağlubiyet sonrası Galatasaray’ın 3 puan gerisinde yer alan sarı lacivertli takım bu kez zorlu Trabzonspor deplasmanında sahada olacak.

İki takımın da mutlak galibiyet parolasıyla sahadaki yerini alacağı karşılaşma futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan iki takım hafta sonu oynanacak olan maça konsantre olmuş durumda.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, TS – FB DERBİSİ SAAT KAÇTA?

Ligde zirve yarışını yakından ilgilendiren önemli karşılaşma 28 Şubat 2021 Pazar günü oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan mücadele Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

 Avcı ile durdurulamıyor

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla kötü günleri geride bırakarak zirve yarışında kendine yer buldu.

Ligin ilk 8 haftalık bölümünde 1 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 6 puan toplayabilen Karadeniz ekibi, Avcı’nın görev yaptığı 17 lig maçında 13 galibiyet, 3 beraberlik ve tek mağlubiyet alarak 42 puan elde etti.

İlk 8 haftada 17. sırada yer alan Karadeniz ekibi, ligin 26. haftası sonunda 48 puanla 4. sırada bulunarak zirve yarışına katıldı.

Fenerbahçe’yi yakalama şansı

Ligde oynadığı son 10 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, hafta sonunda sahasında 3. sıradaki Fenerbahçe ile puanlarını eşitlemeye çalışacak.

Zirve yarışı yolunda kritik bir müsabakaya çıkacak Karadeniz ekibi, maçı kazanması halinde puanını 51’e yükselterek rakibini yakalayacak.

Trabzonspor, ligin 8. haftası sonunda rakibi karşısında 11 puan geriye düşmüştü.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting