Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzon-Fenerbahçe maçı izle

Canlı Trabzon-Fenerbahçe maçı izle

Trabzonspor-Fenerbahçe canlı maçı izle cumartesi günü saat kaçta. Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında galibiyet peşinde. Abdullah Avcı yenilmez Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak.,

Canlı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı izle saat kaçta tarihi bilgisi., Jesus, Abdullah Avcı’yı alt etmenin yolunu buldu mu? Trabzonspor Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. Dünya Kupası’na verilen aranın sona ermesiyle birlikte Süper Lig heyecanı yeniden başlıyor. Ligin 15. haftası Trabzonspor – Fenerbahçe derbisine sahne olacak. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşmanın ayrıntıları belli oldu. Peki, Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? 2022 STSL 15. hafta TS FB derbisi hangi tarihte oynanacak? İşte dev derbinin detayları.
Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Spor Toto Süper Lig’de 15. hafta heyecanı yeniden başlıyor. Arjantin’in şampiyonluğuyla tamamlanan FIFA Dünya Kupası’na verilen aranın ardından gözler Süper Lig’e çevrildi. Ligin 15. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Peki, Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? 2022 STSL 15. hafta TS FB derbisi hangi tarihte oynanacak? İşte cevaplar…

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor – Fenerbahçe maçı 24 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇINA KONUK TAKIMIN TARAFTARI ALINMAYACAK

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında 24 Aralık Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına konuk takımın taraftarları alınmayacak.

TSYD Trabzon Şube Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında kurul üyelerinin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.
Toplantıda, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı A grubu riskli müsabaka kategorisinde değerlendirildi. Daha önceki yıllarda olduğu gibi misafir takım taraftarının alınmaması yönündeki uygulamaya bu maçta da devam edilmesine karar verildi.

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada, 1600’ü özel olmak üzere 2 bin 400 güvenlik personeli görev yapacak.

TRABZON MAÇI ZOR GEÇECEK

Ligde oynanacak Trabzonspor’un maçının zor olacağını ancak liderliği kaybetmek istemediklerini kaydeden Jesus, “Trabzonspor ile zor bir maç olacak. Bunu rakipten bağımsız söylüyorum. Türkiye’de oynanan her maç zor. Türkiye Ligi, çok dengeli bir lig. Liderliğimizi korumak istiyoruz. Önümüzdeki dönemde kaybettiğimiz maçlar olabilir. Bu ligde şampiyon olacak kapasitemiz var, biliyoruz. Bizim gibi 4-5 takım daha var. Maç maç bakıyoruz.” diye konuştu.

.

 

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting