Ana Sayfa / Spor / Rüştü Reçber TFF’den istifa etti

Rüştü Reçber TFF’den istifa etti

TFF’de Rüştü Reçber istifası. Dünya Kupası’nın sona ermesiyle gözler Spor Toto Süper Lig’e çevrildi. Futbolseverler gözünü haftanın maçı olan Trabzonspor- Fenerbahçe maçına dikerken TFF’de yaşanan sürpriz istifa herkesi şaşırttı.

Rüştü Reçber TFF’deki görevinden istifa etti. Canlı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi TFF’yi sarsan istifa. Pek çok futbol otoritesine göre ‘Türk futbol tarihinin en iyi kalecisi’ olarak kabul edilen Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki (TFF) TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörlüğü görevinden ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde gerçekleşen “Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi” etkinlikleri kapsamındaki söyleşiye katılan eski milli kaleci Rüştü Reçber, kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

r.jpg

“SON 1 YILDIR ORADA NE YAPTIĞIMI BİLMİYORDUM”

TFF’deki görevinden ayrıldığını duyuran eski milli kaleci, ‘son 1 yıldır ne yaptığını bilmediğini’ söyledi. TFF’de herhangi bir görevi olmadığını açıklayan Rüştü Reçber, “TFF’deki görevimden dün istifa ettim. Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum. Herhangi bir görev yoktu. Ayrılmamla ilgili kötü bir düşüncem yok. Ben TFF’de mümkün olduğunca hizmet etmeye çalıştım. Hizmet edemeyeceğinizi gördüğünüz zamanlar oluyor” ifadelerini kullandı.

rec.jpg

“ZAMAN ZAMAN TEPKİLER OLUYOR…”

Fenerbahçe’nin başarılı eldiveni Altay Bayındır hakkında da konuşan efsane isim, “Altay sorumluluk almayı seven, Fenerbahçe’ye çok katkısı olan bir kaleci. Genç yaşta kaptan oldu. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getirdiğini görüyorum. Zaman zaman tepkiler oluyor, olacaktır da. Önemli olan bunları doğru şekilde algılayıp ilerlemesidir” dedi.

rec2.jpg

Barcelona’da forma giydiği dönemde Arjantinli dünya yıldız Lionel Messi ile takım arkadaşlığı yaptığını hatırlatan efsane eldiven “Dünya Kupası’nda Favorim Brezilya’ydı. Messi eski takım arkadaşımdı, benim Barcelona dönemimde altyapıdan yeni gelmişti A takıma. Brezilya olmazsa Arjantin olsun istiyordum. Messi, Pele ve Maradona’nın yanına ismini yazdırdı. Dünya Kupası’nı alarak koleksiyonunu tamamladı” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting