Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzonspor-Giresunspor izle

Canlı Trabzonspor-Giresunspor izle

Trabzonspor Giresunspor canlı maçı izle bugün saat kaçta. Abdullah Avcı, Giresunspor7u yusuf yazıcı ile yıkmayı planlıyor. Spor Toto Süper Lig’de 675 gündür iç sahada maç kaybetmeyen Trabzonspor, Giresunspor karşısında seriyi 33 müsabakaya çıkarmayı hedefliyor. İç sahada aldığı skorlarla yarışa tutunan Bordo-Mavililer, bu sezon deplasmanda 13 puanlık kayıp yaşadı.

Canlı TRabzonspor-Giresunspor izle bugün maç kaçta sorusu. Trabzon, Giresunspor7u yenebilir mi Avcı’nın hedefi ne soruları. Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, evinde oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine geçit vermiyor. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de, yaklaşık 2 yıldır evinde yenilmiyor. 675 gündür iç sahada maç kaybetmeyen Bordo-Mavililer, Giresunspor karşısında seriyi 33 maça çıkarmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında 5 Ocak Perşembe günü Giresunspor’u ağırlayacak olan olan Trabzonspor, iç sahada yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Ligde 26 puanla 6. sırada yer alan Bordo-Mavililerin, haftaya liderlik koltuğunda giren Galatasaray ile arasında 7 puanlık fark bulunuyor.

Bordo-Mavililer, 8 Mart 2021’de Alanyaspor’a 3-1 kaybettiği 29. hafta maçından sonra sahasında 675 günlük sürede hiç mağlup olmadı. Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmanın ardından 2020-2021 sezonunda 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Trabzonspor, şampiyon olduğu geçen sezon lig boyunca iç saha maçlarında hiç mağlup olmadı.

Taraftarları önünde oynadığı 19 karşılaşmada 12 galibiyet, 7 beraberlik alan Bordo-Mavili ekip, iç sahada en fazla puan toplayan takımların başında geldi. Karadeniz ekibi, bu sezon ise ligde taraftarı önünde çıktığı 7 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik elde etti. Bordo-Mavililer iç sahada 32 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle büyük bir moralle zirve için önemli bir adım atmıştı. Deplasmanda ise Fatih Karagümrük karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyet büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. Bu sezon dış sahada önemli yaralar alan Karadeniz ekibi evinde ise huzur buldu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta ise beklentilerin uzağında kaldı. Bordo-Mavili ekip, söz konusu dış saha karşılaşmalarında 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. 11 puan toplarken 13 puan kaybetti. Bordo-Mavilier, evinde ise oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. 15 puan toplarken 6 puan kaybetti.

TREZEGUET GOLE ODAKLANDI

Dünya Kupası arasının ardından Spor Toto Süper Lig’de çıktığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da zafer yaşamıştı. Bordo-Mavili ekipte, golcü kanat oyuncusu Trezeguet’in performansı dikkatleri çekiyor. Trabzonspor’da iki maçlık gol serisine Fatih Karagümrük karşısında ara veren Trezeguet, Giresunspor sınavıyla gollerine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Mısırlı yıldız ligde 5 golle bu sezon takımın en skorer ismi durumunda. Trezeguet ayrıca 3 de asist yaptı. Trabzonspor’da Trezeguet’in yükselen performansını sevinç yarattı.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting