Ana Sayfa / Kadınca / Eda Taşpınar cami içi pozu

Eda Taşpınar cami içi pozu

Eda Taşpınar cami fotosunu neden kaldırdı hakkında soruşturma var mı soruları. Eda Taşpınar hangi camide poz verdi neden böyle bir hareket yaptı amacı ne inancı ne soruları. Tepkiler çığ gibi sürüyor: Eda Taşpınar isimli ‘tasarımcı’, İstanbul’da bir otelin yerleşkesinde bulunan tarihi Hayyatin-i Hassa Camii’nde uygunsuz kıyafetlerle poz verdi. Fotoğrafı ‘Mutlu Yıllar’ notuyla paylaşan Taşpınar, tepkiler sonrası gönderiyi sildi.

Eda taşpınar cami pozu tartışılıyor. Tepkiler çığ gibi sürüyor: Eda Taşpınar isimli ‘tasarımcı’, İstanbul’da bir otelin yerleşkesinde bulunan tarihi Hayyatin-i Hassa Camii’nde uygunsuz kıyafetlerle poz verdi. Fotoğrafı ‘Mutlu Yıllar’ notuyla paylaşan Taşpınar, tepkiler sonrası gönderiyi sildi.

EDA TAŞPINAR DİNE Mİ SALDIRDI?

Sosyal medyada Eda taşpınar tepkileri:

Ersin Çelik: Eda Taşpınar‘ın Instagram’dan paylaşıp sildiği fotoğraf saçma ötesi. Rezalet! Mesleği, düşüncesi ne olursa olsun mescit içerisinde böyle poz vermek akla mantığa sığmıyor. Öylesine çekilmiş durmuyor. Belli ki çekim hazırlığı yapılmış. Araştırıyoruz, bakalım arkasından ne çıkacak?

Ediz: Neden eda taşpınar’a bu kadar takıldınız? Asıl bu pozu çektiren, buna kaynak ayıran ve kurgulayan kim onu bulmak lazım. Eda taşpınar sadece konuk oyuncu. Bugün o, yarın başkası! #EdaTaşpınarHaddiniBil

Ahmet Fatih Hatunoğlu: Hırsızın hiç mi suçu yok? Eda Taşpınar‘ın edepsizliği zaten fıtratına uygun bir davranış. Peki bu kadını, Camiye alan Stüdyo çevirilmesine onay veren, Bu şekilde fotoğraf çekilmesine müsaade eden, Cami imamının veya müezzinin ve de konuya vakıf olan Diyanetin hiç mi suçu yok.

Tarık Ziyad: Eda Taşpınar denilen hadsiz, toplumun inanç değerlerine rahatça saldırabiliyorsa, bu Müslümanların sessizliğinden kaynaklanıyor. Çünkü bizler alıştırıldık. Şunu unutmamak gerekir: Lut kavminin içinde namaz kılanlar da vardı ama onlar da helak oldu.

Aycan Demirci: Eda Taşpınar, camide poz vermiş. Peki poz vermek için kimden, nasıl izin almış? Bunu soran yok? Camiler, kiliseler, sinagoglar ibadet yeri elbette. Sadece Eda hanıma değil nişan, nikah, kadınların gün gibi toplantılarına da müsaade edilmemeli. Çifte standart olmamalı kısaca.

Sevda Türküsev:Evet dün paylaşmıştım bu fotoğrafı ve gerçekten doğruymuş. Eda Taşpınar’ın Bir cami değil ama bir mescitte bu şekilde poz verip çekilmiş olduğu söyleniyor. Kutsala saygısızlık ! Adı geçen otelin mescidin de yapılmışsa bu, o otel de izin verene de pesss diyorum.

EDA TAŞPINAR İÇİN SORUŞTURMA

Eda Taşpınar'ın cami pozuna soruşturma başlatıldı! Eda Taşpınar cami paylaşımı nedir? - Magazin haberleri

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Eda Taşpınar’ın son paylaşımı tepki çekti. Bir camide objektif karşısına geçen Taşpınar, çekilen fotoğrafını “Mutlu yıllar sevgililerim” notuyla yayınladı.Eda Taşpınar'ın cami pozuna soruşturma başlatıldı! Eda Taşpınar cami paylaşımı nedir? - Magazin haberleri

Eleştiriler sonrasında Taşpınar, kısa süre sonra paylaşımını sildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir camide çektirdiği fotoğrafını “mutlu yıllar sevgililerim” notuyla sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından yayınlayan Taşpınar’ın paylaşımı incelendi.Eda Taşpınar'ın cami pozuna soruşturma başlatıldı! Eda Taşpınar cami paylaşımı nedir? - Magazin haberleri

RE’SEN SORUŞTURMA

Savcılık, Taşpınar hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan re’sen soruşturma başlattı.

Eda Taşpınar, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.Eda Taşpınar'ın cami pozuna soruşturma başlatıldı! Eda Taşpınar cami paylaşımı nedir? - Magazin haberleri

RE’SEN SORUŞTURMA NEDİR?

Re’sen sözcüğü, hukuki alanda kanunlarla karara bağlanan konuları içermektedir. Bir konu kanunla karar bağlanmış ise, bu konuda hiç kimseye danışılmadan karar verilebilir. Re’sen, kimseye danışılmadan yani bağımsız olarak anlamına gelmektedir.Eda Taşpınar'ın cami pozuna soruşturma başlatıldı! Eda Taşpınar cami paylaşımı nedir? - Magazin haberleri

EDA TAŞPINAR HAKKINDA

Eda Taşpınar kimdir, 1 Mayıs 1980’de İstanbul’da doğdu. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleşti. Boca Raton’da 2 yıl eğitim alıdıktan sonra Türkiye’ye dönerek eğitimine devam etti. Son senesinde okuldan ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting