Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzonspor-Monaco izle

Canlı Trabzonspor-Monaco izle

Trabzonspor-Monaco canlı maç izle. Canlı Trabzonspor-Monaco maçını veren kanallar. UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda 3-1 yenildiği Monaco’yu sahasında yenerek gruptaki şansını sürdürmek istiyor.

Canlı Trabzon-Monaco maçı izle. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu dördüncü maçında yarın Fransa temsilcisi Monaco’yu konuk edecek.

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Danimarkalı hakem Jakob Kehlet yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemleri ise Lars Hummelgaard ve Victor Skytte olacak.

Grupta ilk 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak 3 puanla 3. sırada yer alan bordo-mavililer, bir önceki hafta deplasmanda 3-1 yenildiği rakibi karşısında galip gelerek iddiasını sürdürmek istiyor.

Trabzonspor’da kart cezalısı Maxi Gomez, ameliyat olan Dorukhan Toköz ile sakatlıkları nedeniyle UEFA listesinde yer almayan Serkan Asan, Bruno Peres ve Edin Visca kadroda yer alamayacak.

UEFA’DA DENGE VAR
Trabzonspor, Monaco takımı ile oynayacağı maçla UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adı altında düzenlenen Avrupa’nın 2 numaralı kupasında 91. maçına çıkacak.

UEFA Kupası’nda ilk olarak 1982-1983 sezonunda Almanya’nın Kaiserslautern takımı ile eşleşen bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 90 maçın 34’ünde sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 34 maçta ise yenildi.

Bu maçlarda rakip fileleri 121 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 126 gol gördü.

BORDO MAVİLİLERİN ZAFERLERİ
Trabzonspor, Avrupa sınavlarında güçlü takımlara karşı da başarılı sonuçlar aldı. Bordo-mavililer, 1976-1977 sezonunda İngiltere’nin Liverpool, 1983-1984 sezonunda İtalya’nın Inter, 1990-1991 sezonunda İspanya’nın Barcelona ve 1994-1995 sezonunda İngiltere’nin Aston Villa takımını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 1-0’lık sonuçlarla yenmeyi başardı.

Karadeniz ekibi, 1983-1984 sezonunda yendiği Inter’i 14 Eylül 2011’de oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında da 1-0 mağlup ederek Avrupa’da adından söz ettirmişti.

EN FARKLI GALİBİYETLER
Bordo-mavililer, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini Arnavutluk’un Vllaznia takımı karşısında aldı. Karadeniz ekibi, 2007-2008 sezonunda UEFA Intertoto Kupası’nda Arnavutluk temsilcisini sahasında 6-0’lık sonuçla mağlup ederek, 144 maçtaki en farklı galibiyetine imza attı.

Karadeniz ekibi, Avrupa kupalarında en farklı yenilgiyi ise İspanya’nın Barcelona takımı karşısında almıştı.Trabzonspor, Avrupa Kupa Galipleri Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Barcelona’ya 7-2’lik sonuçla mağlup olmuştu.

Trabzonspor’un Avrupa kupaları tarihinde en fazla gol atan oyuncusu ise Hami Mandıralı oldu. Trabzonspor’un unutulmaz golcüsü, Avrupa kupalarında toplam 23 kez rakip fileleri havalandırdı.

MONACO, TRABZON’U YENMEK İSTİYOR

TrabzoMonaco maçı kaç kaç biter sorusu. Trabzonspor’a konuk olacak olan Monaco’nun teknik direktörü Philippe Clement, Trabzonspor seyircisinin baskısını bildiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu dördüncü maçında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Fransa temsilcisi Monaco’nun teknik direktörü Philippe Clement, Fransız ekibinin oyuncusu Mohamed Camara ile Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde katıldığı basın toplantısında, yarın karşılaşmada en iyisini yaparak iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirtti.

Trabzonspor seyircisinin baskısının olacağını ifade eden Clement, şunları söyledi:

“Bizler Belgrad’ta olduğu gibi burada da seyirci baskısını hissedeceğiz. Trabzonspor seyircisinin baskısını biliyoruz. Dolu statta oynamak keyifli olacaktır. İyi bir statta, iyi bir seyirci önünde oynayacağız. Trabzonspor’un çok kaliteli sporcuları var. İlk maçta 10 dakika gerçek futbollarını ortaya koyabildiler. Sonra eksik devam ettiler. Tam oyunlarını oynayamadılar. Yarın çok daha farklı bir takım olacak. Türkiye liginde şampiyon olmuş 11 kişiyle maça başlayan takıma karşı oynayacağız. Bizim takım da oyuncuların performansları her geçen gün artıyor.”

Camara ise zorlu bir maçı olacağını belirterek, “Takım olarak sıkı bir şekilde oynayacağız ve başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Ekip arkadaşlarımız olarak birbirimize sıkı yardım ediyoruz. Takımın başarılı olması için çalışacağız” ifadesini kullandı.

AVCI, MONACO İÇİN ÖZEL PLAN HAZIRLADI

TS-Monaco maçı için hazır. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Monaco maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada Kasımpaşa maçı sonrası taraftara sitem etmediğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4’üncü maçında Trabzonspor sahasında Monaco’yu konuk edecek. Yarın oynanacak mücadele öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı ve takımın golcü oyuncusu Umut Bozok, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Monaco ile oynanan ilk maçı ve yarınki müsabakayı değerlendiren Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı:

“Geçen hafta Monaco ile müsabaka oynadık. Beklemediğimiz senaryolarla karşılaştık. 85 dakikalık bölümümü bu seviyede eksik oynamak bizi hem zihinsel hem fiziksel olarak yordu. Yarın oyun 11’e 11 olarak başlayacak. Avrupa Ligi’nde 3 müsabaka oynadık, üçünde de kırmızı kartlar oluyor. Burada daha dikkatli ve hassas davranmamız gerekiyor. Rakibimizin ligdeki çıkışı devam ediyor. Grupta herkes çıkabilir, dışında da kalabilir. Bizim için yarın içeride oynayacağımız müsabakada taraftarımızın bize vereceği destekle beraber hem oyun hem taraftar olarak rakibi baskıya alacağız. Taraftarımızla beraber geçen sene birçok şeyi gerçekleştirdik. Onların bize pozitif desteklerine inancım fazla beraber büyüyoruz çünkü. Yarın grupta kalmak için bir avantaj sağlamayı arzuluyoruz. Bütün hazırlıklarımızı bu şekilde yaptık.”

“SİTEM DEĞİL RİCA EDİYORUM”
Kasımpaşa maçı sonrası taraftara yönelik ifadelerinde sitem etmediğini vurgulayan Abdullah Avcı, “Trabzonspor taraftarı çıtayı çok büyük yere koydu. Geçen sene bizimle beraber her şeyi yaptılar. Kutlamalarıyla dünyaya örnek oldular. Onlar büyük bir parçamız ve gücümüz. Kendi performansımı eleştirip öz eleştiri yapıp doğruyu bulmaya çalışıyorum. Ben oyuncuma baskı yapıyorum. Sitem değil bu rica ediyorum. Monaco’daki taraftara ben bir şey söylemedim onlar beni destek amaçlı çağırdılar çok güzel bir örnek. 3-0’da bile hala destek oldular. Bazen iniş çıkışlar olacak ama buna saygı göstereceklerini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“GBAMİN’İN OYNAMA İHTİMALİ YÜKSEK”
Jean Philippe Gbamin’in yarınki maçta forma giyme ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren Avcı, “Oyuncularımız şu an ölçümdeler sonra antrenman yapacağız. Ona göre planlama yapacağım. Gbamin’in geçen haftaki performansı çok iyiydi. İlk Ümraniye maçında çok oynamıştı. Sonra milli takımda sakatlanmıştı. Oynama ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebilirim” dedi.

“BELİRLİ YERLERDE ÇOK ROTASYON YAPAMIYORUM”
Ligin 9’uncu haftasında oynanan Kasımpaşa maçı sonrasında, takım ve kendisine yönelik özeleştiri yapacağı sözleri hatırlatılan Avcı şöyle konuştu:

“Özeleştiri bizim işimiz. Sonuçta oyun bu. Hayatın da futbolun da birbirine benzer şeyleri var. Niye eksik yapıyoruz onu daha iyi nasıl hale getirip aktarabiliriz onu düşünüyoruz. Geçiş süreciyle ilgili birçok şey anlatabilirsin. Şu an itibariyle olumlu bir hava var. Yarın taraftarımız önünde iyi bir fırsat var. Belirli yerlerde çok rotasyon yapamıyorum. Kadroda çok büyük sürpriz olmaz, profil zaten belli. Yarın Maxi cezalı, Umut’la başlayacağız. Sakatlıklardan uzun olanlar dışında kurtulmuş vaziyetteyiz. Bu bir savunma değil. Oyuncularımızın yüzde 70, 80’i milli takım oyuncuları. Oyunda zaman zaman aksaklıklar olacak. Belki lider olamadık diye üzüldük. İyi gitmeyen şeyleri daha iyi hale getireceğiz. Bunun için iletişim ve çalışmayla devam edeceğiz”

“GRUPTAN ÇIKMA İHTİMALİMİZ YÜKSEK”
Gruptaki tablonun henüz netleşmediğini belirten Avcı, “Grupta her şey her an değişebiliyor. Buradaki temel amacımız yarın kazanmak. Kazandıktan sonra resim ortaya daha net çıkacak. İçerdeki 2 maçımızı da kazanırsak gruptan çıkma ihtimalimizin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Puan ortalamaları belli olsun, daha net şekilde üzerinden konuşuruz” diye konuştu.

UMUT BOZOK: MONACO’NUN ÖZGÜVENİ YÜKSEK
Takımın golcülerinden Umut Bozok da, Monaco’nun özgüveninin yüksek bir takım olduğunu söyledi. Bozok, “Monaco’da maalesef üzücü senaryolar oldu ama bence 10 kişi çok iyi mücadele ettik. Monaco şu an Fransa liginin en iyi takımlarından birisi, özgüvenleri baya yüksek. Taraftarımız önünde çok iyi mücadele etmemiz lazım. Hedefimiz burada maçları kazanmak ve gruptan çıkmak için büyük avantaj almak” diye konuştu.

“GOL KRALI OLMAK GURUR VERİCİ”
Geçen sezonu ligde gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, başarısının gündemde çok yer almaması sorununa ise “Gol kralı olmak benim için büyük bir gurur verici. Çok mutluydum sezon sonunda. Medya benim için önemli değil. Önemli olan sahadaki performansım. En önemlisi benim için sahada gol atmak. Ödül olmadı ama olabilirdi, güzel bir hatıra olabilirdi benim için. Önemli bu sene Trabzonspor için ne kadar gol atabilirsem en önemlisi o” dedi.

CANLI TS-MONACO İZLE
Temsilcimiz Trabzonspor, Monaco’yu konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi 4. hafta maçında Trabzonspor, kazanmak çıkışa geçmek istiyor. Maç ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Trabzonspor – Monaco maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TRABZONSPOR – MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor – Monaco maçı 13 Ekim Perşembe günü 22:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting