Ana Sayfa / Spor / Canlı AEK Larnaca-Fenerbahçe izle

Canlı AEK Larnaca-Fenerbahçe izle

AEK Larnaca-Fenerbahçe canlı izle kanalı. Exxen canlı izle maç linkleri internet. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde AEK Larnaca’ya konuk olacak. Sarı-lacivertliler, galip gelmesi durumunda grubunu ilk 2 sırada bitirmeyi garantileyecek.

Canlı AEK Larnaca-Fenerbahçe izle Exxen. Fener’in, Larnaca kadrosu. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. maçında yarın Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEK Larnaca ile deplasmanda karşılaşacak.

AEK Arena’da oynanacak ve saat 19.45’te başlayacak müsabakayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek. Mücadele Exxen ekranlarından canlı yayımlanacak.

Grupta oynadığı 3 karşılaşmada 7 puanı bulunan sarı-lacivertliler, müsabaka öncesi lider durumda yer alıyor. Ev sahibi ekip ise 3 puanla 3. sırada bulunuyor.

İki takım arasında geçtiğimiz hafta Kadıköy’de oynanan müsabakayı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Gustavo, Szalai, Ferdi, İsmail, Crespo, Alioski, Rossi, Pedro, Valencia

KAZANIRSA GRUPTAN ÇIKACAK
Fenerbahçe, AEK Larnaca deplasmanında gruptan çıkma mücadelesi verecek.

Grupta lider durumda bulunan teknik direktör Jorge Jesus’un ekibi, maçı kazanması halinde ilk 2 yolunda en önemli rakibiyle puan farkını 7’ye yükseltecek.

TIKLA: UEFA AVRUPA LİGİ HABERLERİ

Sarı-lacivertliler, bu durumda gruptan ilk 2 sırada çıkmayı garantileyecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon grup liderleri, son 16 turuna direkt olarak adını yazdıracak. Fenerbahçe, maçı kazanması halinde son 2 karşılaşmada liderlik mücadelesi verecek.

5 EKSİK
Fenerbahçe, AEK Larnaca maçında 5 futbolcusundan yararlanamayacak.

Tedavileri süren Mert Hakan, Peres, King ve Arao’nun yanı sıra kas ağrısı bulunan Zajc forma giyemeyecek.

4 İSİM LİSTEDE YOK
Fenerbahçe’nin UEFA listesinde 4 isim yer almıyor.

Sarı-lacivertlilerde Türkiye Futbol Federasyonu tescil listesine dahil edilmeyen Lemos ve Bruma ile sakatlığı bulunan Nazım Sangare, UEFA listesine yazılmadı.

Bu oyuncuların yanı sıra, golcü oyuncu Serdar Dursun da listede bulunmuyor.

JESUS İDDİALI

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesinde sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus önemli açıklamalarda bulundu. İşte Brezilyalı çalıştırıcının sözleri…

İşte Jorge Jesus’un sözleri:

Zor bir maç bizi bekliyor. Çünkü rakibimiz Larnaca’nın hala gruptan çıkma şansı var. İyi bir oyun sergileyip, gruptan çıkmak adına galip gelmeyi umuyoruz.

“TAKIMIMIZDA SAKAT OYUNCULAR VAR”

Takımımızda sakat oyuncular var. Sık maç yaptığınız zaman böyle şeyler olabiliyor. Birçok oyuncumuzu İstanbul’da bırakmak durumunda kaldık. Maça hazır oyuncularla başlayıp, galibiyetle evimize dönmek ve tur atlamak istiyoruz.

Bu maça sadece sportif çerçevede bakıyoruz, politik çerçevede bakmıyoruz. “BATSHUAYI’NİN HASTALIĞI VAR”

Şu bir gerçek ki, Luan Peres’in sakatlığı Attila Szalai’nin rotasyonu için kötü oldu. Yarınki maç Attila için dinlenme maçı olacak mı bunun kararını yarın vereceğim. Batshuayi’nin bir hastalığı var. Yarınki durumuna göre onun için de karar vereceğiz.

Larnaca’nın çok motive olduğunu düşünüyorum. Bu bizim için bir alarm. Sahada uygulayacağımız fikirlerimiz aynı. İki takım da artık birbirini daha iyi tanıyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız.

Avrupa Ligi her geçen yıl daha da zorlaşıyor. Öncelikle Avrupa imajımızı toplamamız gerek. Bizim için en zor ve en önemli maç her zaman bir sonraki maçtır.

İşte Miguel Crespo’nun sözleri:

Performansım arttığı için mutluyum. Çalışmalarımı en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Yarışmacı bir oyuncuyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benim için en önemlisi takıma yardım etmek. Ben her zaman oynamaya hazırım. Takım arkadaşlarım da öyle. Hocamız hangi oyuncuyu oynatırsa, elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting