Ana Sayfa / İlginç / Canlı Türkiye-Letonya izle TRT Spor

Canlı Türkiye-Letonya izle TRT Spor

TRT Spor canlı izle Türkiye-Letonya maçı saati. Türkiye-Letonya maçı seyircili oynanacak. Türkiye, Letonya’yı yenebilir mi, Türkiye’nin grubundaki puan durumu ve kalan maçları. Türkiye-Letonya maçı ne zaman saat kaçta sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2022 FIFA Dünya Kupas G grubu üçüncü maçında A Milli takım sahasında Letonya’yı konuk edecek. Grubun ilk maçında Hollanda’yı 4-2’lik skorla geçtikten sonra Norveç’i İspanya’nın Malaga kentinde 3-0’lık net bir skorla geçen Türkiye grubun üçüncü maçında Letonya’yı konuk edecek. Peki Türkiye-Letonya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte 2022 FIFA Dünya Kupası G grubunda ikinci maçların ardından oluşan son puan durumu…

Canlı Türkiye-Letonya maçı TRT Spor saat kaçta bilgisi. Türkiye’nin Letonya ilk 11’i ve Milli takım’da koronavirüs olan futbolcular. Türkiye-Letonya maçına 12 bin seyirci alınacak. Türkiye-letonya milli maç biletleri ve fiyatları. Türkiye-Letonya maçı için geri sayım devam ediyor. 2022 FIFA Dünya Kupası elemeleri G Grubu üçüncü maçında Letonya’yı konuk edecek olan Türkiye’de gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. 2022 FIFA Dünya Kupası ilk maçında grubun favori iki temsilcisi karşısında net skorlu galibiyetler alan Şenol Güneş’in öğrencileri ilk maçta Hollanda’yı ikinci maçta ise Norveç’i net skorlarla geçti ve iki maçta 6 puan topladı. Peki Türkiye-Letonya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TÜRKİYE LETONYA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye-Letonya maçı 30 Mart Salı günü 21:45’te oynanacak. Mücadele bu kez TRT Spor ekranından naklen yayınlanacak.

2022 FIFA DÜNYA KUPASI G GRUBU PUAN DURUMU

1- Türkiye: 6 puan
2- Karadağ: 6 puan

3- Norveç: 3 puan

4- Hollanda: 3 puan

5- Letonya: 0 puan

6- Cebelitarık: 0 puan

TARİHTE TÜRKİYE-LETONYA MİLLE MAÇLARI VE SONUÇLARI

Türkiye ilk ve tek galibiyetini 1924’te aldı

İki ülke A milli futbol takımları arasındaki ilk maç, 22 Haziran 1924’te Riga’da yapıldı. Özel maçı Türkiye 3-1 kazandı, ay-yıldızlı ekibin gollerinin üçünü de Zeki Rıza Sporel attı.
Sergen Yalçın’dan övgü: Milli takım ders verdiSergen Yalçın’dan övgü: “Milli takım ders verdi”
2004 Avrupa Şampiyonası Elemeleri play-off baraj maçlarında Letonya, 15 Kasım 2003 tarihinde Riga’da yapılan karşılaşmayı 1-0 kazandı. 19 Kasım 2003’te İstanbul’da, BJK İnönü Stadı’nda yapılan rövanş maçında 2-0 öne geçen Türkiye, üstünlüğünü koruyamadı ve kalesinde gördüğü 2 golle müsabaka 2-2 bitti. Eşleşmede kesin favori gösterilen Türkiye, final biletini sürpriz biçimde Letonya’ya kaptırdı.

Türkiye ile Letonya 28 Mayıs 2013’te Almanya’nın Duisburg kentinde özel maçta karşılaştı. 3-3 biten maçta Türkiye’nin gollerini Olcay Şahan, Selçuk İnan ve Veysel Sarı kaydetti.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde 13 Ekim 2014’te Riga’da yapılan maç 1-1 sonuçlandı. Ay-yıldızlı ekibin golü Bilal Kısa’dan geldi. 3 Eylül 2015’te Konya’da oynanan grubun diğer maçı da 1-1 sona erdi.

 

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting