Ana Sayfa / Spor / Canlı Zalgiris-Galatasaray maçı ne zaman?

Canlı Zalgiris-Galatasaray maçı ne zaman?

Zalgiris nerenin takımı ve nasıl bir takım. Galatasaray’ın ŞL ön eleme turundaki rakibi Zalgaris hangi ülkenin takımı gücü ne, Galatasary’ı yenebilir mi sorusu.

Canlı Galatasaray-Zalgiris izle mçı ne zaman sorusu. Canlı Zalgiris-Galatasaray izle ne zaman bilgileri.Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi Struga’yı 2-1 mağlup eden Zalgiris oldu.

Süper Lig devi Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi Zalgiris oldu. 1. ön eleme maçında Struga’yı 2-1 mağlup eden Litvanya ekibi Zalgiris, sarı-kırmızılılarla kozlarını paylaşacak.

MÜCADELE 2-1 BİTTİ
Zalgiris’e galibiyeti getiren golleri 78. dakikada Kendysh, 83. dakikada Radic(k.k) kaydetti. Struga’nın golü 76. dakikada penaltıdan Ibraimi’den geldi.

İLK MAÇ 26 TEMMUZ’DA
Galatasaray’ın Zalgiris ile oynayacağı ikinci ön eleme ilk maçı 26 Temmuz Çarşamba günü, rövanş ise 2 Ağustos’ta yapılacak.

ZALGİRİS LİTVANYA TAKIMI

FK Žalgiris Vilnius, Litvanya’nın en üst düzey futbol ligi olan A lyga’da yer alan bir futbol kulübüdür. 2022-23 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına katılma başarısı göstermiştir.

Zalgiris nerede?
FK Zalgiris Vilnius, Litvanya A Iyga’da yer alan bir kulüptür. Kulüp, 1947 yılında Dinamo Vilnius ismiyle kurulurken, 2009 yılında VMFD Zalgiris, 2015 yılında ise FK Zalgiris adını almıştır. 2022-23 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına katılma başarısı göstermiştir.
Zalgiris Vilnius-Galatasaray maçı 26 Temmuz Çarşamba günü LFF Stadyumu’nda oynanacak

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting