Ana Sayfa / Kadınca / Çarkıfelek kalkıyor mu?
MEHMET ALİ ERBİL

Çarkıfelek kalkıyor mu?

Mehmet Ali Erbil Türk Malı dizisinden neden çıkarıldı, Türk Malı dizisine Mehmet Ali Erbil yerine Hamdi Alkan girdi. Mehmet Ali Erbil hakkında ortaya atılan Türk Malı dizisinden gönderilmesiyle ilgili iddialarla ilgili nasıl bir açıklama yapacak. Star TV’de Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek yayından mı kaldırılıyor? Çarkıfelek bitecek mi Star tv’de? Şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında ortaya atılan mobbing iddiası uzun süre konuşulacak gibi görünüyo

Mehmet Ali Erbil haber ve gelişmeleri. Son iddiayı Mehmet Ali Erbil ile ilgili Sözcü gazetesi gündeme getirdi. Sözcü’deki iddialara göre Türk Malı dizisi kadrosundan ayrılan Mehmet Ali Erbil için şu ifadeler kullanıldı. Türk televizyonunun ve sinemasının önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil’in yeniden ekranlara dönen Türk Malı dizisinden kovulduğu iddia edildi. Erbil’in yerine gelen isimse Hamdi Alkan oldu. Erbil’in kovulma nedeniyse, çekimler sırasında dizide çalışan bir asistan kıza sürekli olarak mesaj atması. Uçankuş’ta yer alan habere göre, Mehmet Ali Erbil çekimler sırasında bir asistan kıza sürekli mesaj atmaya başladı. Ancak bu mesajlarına bir türlü karşılık alamadı.
ERBİL MOBBING YAPTI KOVULDU İDDİASI
Kulislerde dolaşan iddiaya göre bu duruma bozulan Mehmet Ali Erbil dizi yöneticilerine gidip “Bu kızı işten kovun” diye tutturdu. Ancak Mehmet Ali Erbil’in bu çıkışı ters tepti ve yapım şirketi bunu yapamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine kesin bir tavır koyan Süreç Film yöneticileri Star Tv yönetimini arayarak durumu aktardılar. Oradan da onay gelince Süreç Film apar topar Mehmet Ali Erbil’in işine son verdi. Hatta, yine aynı kanalda yayınlanan Çarkıfelek’in de yayından kaldırılacağı iddia ediliyor.

Bakalım ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkındaki bu iddialarla ilgili nasıl bir açıklama yapacak, site olarak Mehmet Ali Erbil’in açıklamalarını da yer vereceğiz.

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting