Ana Sayfa / Gündem / Cem Uzan siyaseti bıraktı

Cem Uzan siyaseti bıraktı

Cem Uzan pes etti, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. cem Uzan siyaset danışmanlığı yapacak isteyene. Genç Parti Kurucu Cem Uzan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Uzan paylaşımında, “Fikrimi öğrenmek isteyenlere yardımcı olurum” ifadelerine yer verdi. 

Cem Uzan siyasetten emekli etti kendini. Cem Uzan artı siyasetle ilgilenmeyecek, Fransa’da hayatına devam edecek. Genç Parti Kurucu Cem Uzan, Twitter hesabından aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Uzan paylaşiımında, “Aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye’nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmek isteyenlere her zaman fikrimi paylaşırım. Her zaman destek olurum” ifadelerini kullandı.

İLK CANLI YAYINDA AÇIKLADI!
Ensonhaber’in yayınına katılan Cem Uzan, “Merkez sağda çıkacak bir ismin Recep Tayyip Erdoğan tarafından da desteklenerek çıkabileceği ihtimal hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine, değerlendirme yapmasının doğru olmayacağını ve aktif siyaseti bıraktığını ifade etti.

“TÜRKİYE’NİN ERDOĞAN’A DESTEK OLMASI LAZIM”
Uzan, “Bu konuda bir yorum yapmam doğru olmaz. Ben şahsen artık aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye’nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmek isteyenlerle her zaman fikrimi paylaşırım, her zaman destek olurum” cevabını verdi.

“Türkiye’nin önünde 5 sene Sayın Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı vardır, AK Parti’nin iktidarı vardır” diyen Uzan, “Türkiye’nin birleşmesi, kenetlenmesi gerekir ve Sayın Cumhurbaşkanı’na her konuda destek olunması gerekir, Türkiye için destek olunması gerekir” derken yeni anayasa için de destek verilmesi gerektiğini söyledi.

 

İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce partisine kilit vurdu

İnce ince tükenen Muharrem İnce sonunda partisinin genel merkezini zincirledi ve gitti. Türk siyasi hayatından …

Sınırsız Hosting