Ana Sayfa / Gündem / WhatsApp çöktü mü?

WhatsApp çöktü mü?

WhatsApp erişim sorunu mu var, çöktü mü sorusu. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta kullanılar sorunlarla karşılaşıyor. Kullanıcılar mesaj gönderirken hatayla karşılaşıyor. Fotoğraf ve ses kaydı göndermek isteyen kullanıcılar hatayla karşılaşıyor.

WhatsApp çöktü, erişim sorunu yaşanıyor.

WhatsApp’a geçtiğimiz dakikalar itibariyle erişim sorunları yaşanıyor. Uygulamaya giriş yapan kullanıcılar, ses kaydı ve resim gönderme sorunu ile karşılaştı.

META ÇÖKTÜ MÜ?

Sorunun global kaynaklı olduğu belirtilirken hatanın saat 22.00 itibarıyla başladığı belirtildi.

WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELECEK?
Sorunun dünya genelinde olduğu gözlemlenirken, WhatsApp ve çatısı altında bulunduğu Meta’dan konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

DİĞER UYGULAMALAR DA ÇÖKTÜ!
WhatsApp’ta erişim problemi yaşanırken Instagram ve Facebook’ta da kulalnılar erişim problemi ile karşı karşıya. Instagram kullanıcıları akış yenilemede sorun yaşadıklarını bildirirken bazı Facebook kullanıcıları ise fotoğraf yüklemede sıkıntı yaşıyor.

Kullanıcılar, ”Üzgünüz, yeni hiç fotoğraf yüklenmedi. Lütfen tekrar dene” uyarısıyla karşılaşıyor.

Akşam saatlerinde Instagram’da akış yenilenemedi hatası ile karşılaşan binlerce kullanıcı, “Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? Instagram’da akış yenilenemedi hatası nedir?” gibi sorulara cevap arıyor.

İlginizi Çekebilir

Kutlu Partisi kurucusu kim, üyeleri

Kutlu Partisi kim tarafından kuruldu, Kutlu Partisi kurucular kurulu kimlerden oluşuyor. Yusuf Halaçoğlu’nun kurduğu yeni …

Sınırsız Hosting