Ana Sayfa / Spor / Cengiz Ünder gol sevinci

Cengiz Ünder gol sevinci

Cengiz Ünder’in ilginç gol sevinci. Cengiz Ünder ellerini yumruk yaparak gol sevinci yaptı. Marsilya forması giyen Cengiz Ünder’in Troyes maçının ardından iki elini yumruk yapıp başına götürdüğü gol sevinci çok konuşulmuştu. Bu sevincin hikayesini anlatan milli futbolcu, “Türkiye’de bir sokak röportajında gördüm ve komik buldum. Tekrar gol atarsam yeniden bu sevinci yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Cengiz Ünder gol sevinci ile dikkat çekti. Ligue 1 ekibi Marsilya’da top koşturan Cengiz Ünder, Fransız basınından La Provence’ye açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu geleceği hakkında değerlendirmede bulunurken, çok konuşulan gol sevincini de açıkladı.

Teknik direktör Igor Tudor’un kendisinden büyük beklentileri olduğunu belirten Cengiz Ünder, “Marbella kampı bizim için bir dönüm noktası oldu. Başta kendi oyun tarzımı koruyordum fakat bu hocanın beklentilerini karşılamıyordu. Marbella kampında bambaşka bir bakış açısına sahip oldum ve bu sayede yeniden ilk 11’de yer almaya başladım. Yeni bir ‘Cengiz Ünder’ diyebiliriz. Eskiye göre çok daha fazla koşuyorum, defansa geliyorum, daha hareketliyim, arkadaşlarımla daha çok oynuyorum.” dedi.

Hakkında çıkan transfer dedikodularıyla ilgili olarak ise Ünder, “Marsilya’dan ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi. Burada kendimi iyi hissediyorum. Bu yaz da ayrılmayı düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.

Troyes maçından sonra iki elini yumruk yaparak başına götürdüğü gol sevincinin hikayesini de anlatan milli futbolcu, “Türkiye’de bir sokak röportajında gördüm ve komik buldum. Tekrar gol atarsam yeniden bu sevinci yapacağım.” şeklinde konuştu.

Cengiz Ünder’in gol sevinci:

Sokak röportajında gördü, sahada yaptı! Fransa, Cengiz Ünder'in gol sevincini konuşuyor

Sokak röportajında gördü, sahada yaptı! Fransa, Cengiz Ünder'in gol sevincini konuşuyor

Sokak röportajında gördü, sahada yaptı! Fransa, Cengiz Ünder'in gol sevincini konuşuyor

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 2024-2025 başlama tarihi

Ligler ne zaman başlayacak 2024-2025 belli oldu. 9 Ağustos Süper Lig başlama tarihi. Süper Lig …

Sınırsız Hosting