Ana Sayfa / Kadınca / Çeyrek altın uçtu (Altın son fiyat 20 Kasım)
ALTIN REKOR KIRDI ÇEYREK FİYATI

Çeyrek altın uçtu (Altın son fiyat 20 Kasım)

Bugün altın fiyatları 20 Kasım 2017. Gram altın fiyatı. çeyrek altın fiyatı ve tam altın fiyatı rekor arttı. Çeyrek altın 20 kasım 264 liraya kadar çıktı. Altın fiyatları tarihi rekor yine tekrarlandı 20 Kasım günü. Altında fiyat yükselişi sürüyor. 

Son altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatı. gram altın son rakamı 20 kasım 2017. Altındaki yükselişin altında yatan nedenler çve altında tarihi fiyatlar. Altının gram fiyatı güvenli liman etkisiyle tüm zamanların rekorunu kırdı. Ons altın ise, 1 ayın zirvesini gördükten sonra yakın seviyelerde işlem görüyor.

ALTIN DAHA NE KADAR YÜKSELİR?

Altın fiyatları, jeopolitik risklerin etkisiyle ‘güvenli liman’ özelliğini korurken, gram altın tarihi rekor kırdı. Altının gram fiyatı 161.52 ile tüm zamanların rekorunu kırarken, şu dakikalarda 161.43 seviyesinden işlem görüyor. Çeyrek altın ise yüzde 1.32 yükselişle 264.78 lira sınırında, cumhuriyet altını 1086 liradan işlem görüyor.

ONS ALTIN ZİRVEDE

Fiyatları artan altına talep de azalıyor. Altın fiyatları dolardaki değer artışına paralel olarak gerilemesine karşılık, ABD’deki vergi reformu hakkındaki belirsizlik nedeniyle gördüğü 1 ayın zirvesine yakın seyrediyor.

Altının spot piyasadaki ons fiyatı Cuma günü yüzde 1.3 yükselerek 1,297 doları gördükten sonra bu sabah yüzde 0.2 ekside 1,291.71 dolarda bulunuyor. Yatırımcıların özellikle gram ve çeyrek altın fiyatlarını dikkatle takip etmesi gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting