Ana Sayfa / Yaşam / Chancel Mbemba nereli, yaşı

Chancel Mbemba nereli, yaşı

Stoper Chancel Mbemba kaç yaşında hangi takımlarda futbol oynadı ve Beşiktaş’a geliyor mu sorusu spor basının gündeminde. Mbemba ile ilgili tüm bilgiler, kimdir? Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Porto’lu stoper Chancel Mbemba’nın transferi futbolseverlerde heyecana yol açtı. Spor manşetlerinden inmeyen Belçikalı stoper hakkında internette birçok araştırma yapılıyor. Chancel Mbemba kimdir, Beşiktaş’ın yeni stoperi kim, Mbemba kaç yaşında, hangi takımda, nerede oynuyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Chancel Mbemba kimdir? Kaç yaşında?

Beşiktaş, Porto’dan stoper Chancel Mbemba’yı transfer ediyor iddiası ve bu futbolcu ile ilgili tüm merak edilenler. Chancel Mbemba kimdir? Sezon başında elinde stoper bölgesi için birçok alternatifi bulunan Beşiktaş, Enzo Roco’nun bekleneni verememesi ve Pepe’nin takımdan ayrılmasının ardından stoper arayışlarına hız verdi. Tarafların anlaşmaya vardığı iddia edilen isim ise Porto’lu Chancel Mbambe oldu. Bu gelişmenin ardından internette konu araştırılmaya başladı. Peki Chancel Mbemba kimdir? Beşiktaş’ın yeni stoperi kim? Mbemba kaç yaşında? Hangi takımda, nerede oynuyor? Detaylar haberimizde…
CHANCEL MBEMBA KİMDİR?

Belçika basınında Voetbal’ın haberine göre, Pepe’nin ayrılmasından sonra devre arasında kadrosuna stoper almayı planlayan Beşiktaş, Porto’nun 24 yaşındaki stoperi Chancel Mbemba ile anlaştı. Beşiktaş’ın bu transfer için Porto’ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edilirken, oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladığı kaydedildi.

ANDERLECHT DE İSTEDİ

Haberde ayrıca 2012/2015 yılları arasında Anderlecht’te forma giyen Mbemba’yı eski kulübünün de istediği yazıldı.

GALATASARAY’A 2 GOL ATMIŞTI

Chancel Mbemba, 2014 yılında oynanan Anderlecht’in, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ettiği maçta 2 gol attı.

CHANCEL MBEMBA KİMDİR?

24 yaşında ve 1.82 boyunda olan Chancel Mbemba, 2018’de Newcastle’dan Porto’ya transfer oldu. Anderlecht’te 2012/2015 yılları arasında sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Kongolu futbolcu, 2015’te 12 milyon euro karşılığında Newcastle’a transfer oldu. Chancel Mbemba bu sezon Porto formasıyla tüm kulvalarda 4 maçta görev aldı.

Beşiktaş’ın Chancel Mbemba için Porto ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların Belçikalı stoper için 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, 24 yaşındaki stoperle de 4 yıllığına anlaşamaya varıldığı bildirildi.

24 yaşındaki ve 1.82 boyundaki Chancel Mbemba, Anderlecht altyapısında yetişti. 2015’te geldiği Newcastle United’da 3 sene oynadıktan sonra bu sezon başında Porto’ya transfer oldu. Porto’da sadece 4 maçta forma şansı bulan Chancel Mbemba’nın takımıyla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun transfermarkt değeri ise 4.5 milyon Euro.

İlginizi Çekebilir

Neşet Turan öldü (Neşet Turan neci, kim ve nereli)

Neşet Turan öldü. Fenomen Neşet turan hayatını kaybetti. Kayseri’den İstanbul’a yürüyerek giderken Aksaray’da kara yolunda …

Sınırsız Hosting