Ana Sayfa / Kadınca / 2 Ocak Gelinim Mutfakta kazanan

2 Ocak Gelinim Mutfakta kazanan

Gelinim Mutfakta Cansu çeyrek altını kazanan yarışmacı oldu 2 Ocak yayınında. Kanal D Gelinim Mutfakta yarışması yayın günleri ve haftanın birincisi çeyrek altın kazanan yarışmacı.

Gelinim Mutfakta 2 Ocak Fatih Ürek’in sunumuyla canlı yayında çeyrek altın kazanan yarışmacı belli oldu. Canlı yayın Gelinim Mutfakta 2 Ocak yayını yine hanımlarca ilgiyle izlendi atışmalar merakla beklendi ve kazanan isim belli oldu. Gelinim Mutfakta 2 Ocak canlı izle! Pazartesi’den cumaya kadar ekranlarda olan program hayranlıkla izleniyor. Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta programı büyük beğeni topluyor. Bugün programda neler olacağı ise merak konusu. İşte Gelinim Mutfakta 2 Ocak canlı izle! Gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta’nın 208. bölümünde kayınvalidelerden 8 puan alan Elif sonuncu oldu. 16 puan toplayan Cansu ise çeyrek altını almaya hak kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA 2 OCAK 208. BÖLÜM

Gelinler ve kayınvalideler arasında dengeler tamamen değişiyor.
Yeni bölümde Elif, Yağnur’u sevmediğini söyleyerek gitmesini istiyor. Ziyafet Hanım’ın, Yağnur hakkındaki düşünceleri değişiyor ve kayınvalidelere karşı Elif’i savunuyor. Rümeysa ise kayınvalidesine puanlama konusunda talimat veriyor. Rümeysa’nın kayınvalidesini yanlış yönlendirdiğini söyleyen Reyhan Hanım, Nezahat Hanım’ı uyarıyor. Gelinim Mutfakta yeni bölümünde ortalık yine karışıyor.
GELİNİM MUTFAKTA 207. BÖLÜM

Gelinim Mutfakta yeni yılda Yağnur ve yarışmaya yeni katılan Ezgi arasında gerginlik yaşanıyor.
Yeni yılın ilk programına Rümeysa ve Yağnur’un tartışmaları damga vuruyor. Gelinler arasındaki kaos devam ederken Ziyafet Hanım’ın tabakların sadece bir tanesine iyi puan vermesi kafalarda soru işareti yaratıyor. Paunlama sonrası yaşanan tartışmada Yağnur, duygularını ifade etmekte zorlanıyor.
GELİNİM MUTFAKTA 206. BÖLÜM

Gelinim Mutfakta Yılbaşı eğlencesi ve sürpriz yeni yarışmacılarıyla karşınızda.
Gelinim Mutfakta Yılbaşı eğlencesi ile bu hafta yeni yarışmacılarıyla başlıyor. Sürpriz bir şekilde geri dönen yeni yarışmacılar herkesin tanıdığı kayınvalide Reyhan Hanım ve gelini Ezgi oluyor.

İlginizi Çekebilir

En büyük dudaklı kadın çene dedi

Dünyanın en büyük ve en kalın dudağına sahip olan kadın yeni bir akım başlattı. dünyannı …

Sınırsız Hosting