Ana Sayfa / Kime Ait / Motosiklet ÖTV sıfırlandı

Motosiklet ÖTV sıfırlandı

ÖTV’si sıfırlanan  motosiklet için süre 31 Mart’a kadar. 2019 ÖTV inen ve sıfırlanan ürünler arasına motosiklet de dahil oldu. Motorda ÖTV Mart 2019 sonuna kadar sıfır oldu. AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la yaptığı görüşmelerin ardından motosikletten alınan ÖTV oranı 31 Mart yerel seçimlerine kadar sıfırlandı.

Motosiklet tutkunlarına ÖTV sıfırlama müjdesi geldi. Kenan SOfuoğlu, ÖTV’nin motosiklet alımlarında sıfırlanması için çalıştı ve amacına ulaştı. motosiklet tutkunları Kenan Sofuoğlu’na müteşekkir. Otomotivdeki ÖTV oranlarında yapılan indirimin ardından motosikletin ÖTV’sinde de indirim yapıldı. 250 cc’nin altındaki motorların ÖTV’si yüzde 0’a çekildi. Motosikletlerde ÖTV yüzde 8 olarak uygulanıyordu.

MOTOSİKLET ÖTV SIFIR KDV İNDİRİM VAR

Motor bir tutkudur özellikle yüksek CC’li motosiklet sahibi olmak her yarışseverin hayalidir. Motosikletlerde yapılan geçici ÖTV indiriminin arkasından ise dünyaca ünlü motosiklet şampiyonu AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu çıktı.

Sofuoğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun internet sitesinde yer alan açıklamasında “Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yapılan ÖTV açıklaması motosikletçilerin yüzünü güldürdü. Bugüne kadar yaptığımız görüşmelerde Bakanımız Berat Albayrak bizi ilgiyle karşıladı. Kendilerine ve Bakan yardımcımız Dr. Nureddin Nebati beye tüm motosiklet camiası adına teşekkür ederim” dedi.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Sınırsız Hosting