Ana Sayfa / Manşet / CHP’li belediyelerde 3 günlük şehit ertelemesi

CHP’li belediyelerde 3 günlük şehit ertelemesi

Türkiye 12 şehidine ağlarken CHP’li belediyeler kültür sanat etkinliklerini 3 gün erteledi. CHP’den şehitler için etkinlik ertelemesi. CHP’li belediyeler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatı ile Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 12 askerin şehit olması nedeniyle kutlama ve konser gibi etkinlikleri üç gün süreyle erteledi.

CHP, 12 şehit nedeniyle belediyelerindeki tüm etkinlikleri iptal etti 3 gün boyunca. Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 12 askerin şehit olması nedeniyle; CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatıyla CHP’li belediyelerde üç gün boyunca kutlama, konser gibi etkinlikler ertelendi.

CHP’den yapılan açıklamada; Özel’in talimatı üzerine, CHP’li belediyelere CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in imzasıyla yazı gönderildiği belirtildi. Gönderilen yazıda, “Terörle mücadele kapsamında 12 evladımız şehit olmuştur. Bu nedenle önceden planlamış olduğunuz kutlama, konser, kültür, sanat etkinlikleri gibi organizasyonlarınızı üç gün süreyle ertelemenizi rica eder, tüm halkımıza başsağlığı dilerim” ifadeleri yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Muhammed Muhbir neci, nereli ve kim?

Muhammed Muhbir aslen nereli, yaşı, eğitimi ve imdir bilgileri. İran geçici Cumhurbaşkanı Muhammed Muhbir hakkında …

Sınırsız Hosting