Ana Sayfa / Manşet / CHP’li Gürsel Erol’dan HDP övgüsü

CHP’li Gürsel Erol’dan HDP övgüsü

CHP’liler HDP ile ilişkilerini sıcak tutmak için söylemlerini de değiştirdi. CHP’li Gürsel Erol’un HDP güzellemesi parti içinde de tepki çekiyor. Canlı yayında bir televizyon programına konuk olan CHP’nin Elazığ Milletvekili Gürsel Erol gizli ittifak yürüttükleri terör partisi HDP’ye güzellemelerde bulundu.

CHP’li Gürsel Erol’a göre HDP’nin terör örgütü PKK ile bağlantısı yokmuş. HDP’Yİ terörle bağdaştırmak doğru değil
CHP’nin Elazığ vekili Erol, miting meydanlarında ‘Sırtımızı YPG’ye KCK’ya, PKK’ya yasladık’, ‘Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyen HDP’nin terörle bağlantısının olmadığını iddia etti. Terörist cenazelerinde de HDP’nin yanında olmaktan geri durmayan CHP”nin Elazığ milletvekili Gürsel Erol katıldığı programda ‘HDP’yi terör örgütüyle bağdaştıracak bir söylemi doğru bulmuyorum. HDP’nin terörle bağlantısının olup olmadığını ben bilemem, buna istihbarat karar verir’ dedi.

CHP-HDP ORTAKLIĞI BAŞLADI
HDP’den 31 Mart Yerel seçimlerine ilişkin bugün önemli bir açıklama yapılmış ve 3 büyükşehirden aday çıkartılmayacağı açıklanmıştı. Seçim çalışmaları kapsamında CHP ile HDP arasında gizli gizli ittifak görüşmeler yapıldığı ortaya çıkmıştı. CHP’li Erol’un açıklamaları da HDP’nin jestine yanıt olarak yorumlandı.

İlginizi Çekebilir

Cuma okullar tatil mi 10 Mayıs

10 Mayıs Cuma okular tatil mi, öğretmenler derse neden girmeyecek. kullarda cuma günü ders yapılmayacak …

Sınırsız Hosting