Ana Sayfa / Kadınca / Çi 6 bölüm izle (Puhu TV)
Çİ 6 BÖLÜM İZLE

Çi 6 bölüm izle (Puhu TV)

Çi 6 bölüm izle fragmanı ve olaşları. Puhu TV izle Çi 6. bölüm. Son bölüm Çi (Yeni Bölüm 6 çi bölüm) büyük ilgiyle izlenecek gibi. Deniz’in Roma’daki sevgilisi işleri karıştıracak gibi. 

Puhu TV Çi 6 bölüm izle, konusu ve olayları. Çi 6. bölümde işler karışıyor. Deniz’in Roma’daki sevgilisinin aniden İstanbul’a gelmesi tüm dengeleri bozacak gibi görünüyor. Can Manay beklenmedik olayları göğüslemeye çalışacak. Çi 6 bölüm merakla bekleniyor.  Çİ 5. bölümüyle dün akşam izleyicisi ile buluştu. Fİ’nin ikinci sezonu olan Çİ’nin son bölümünde Özge, Duru’nun kafasını oldukça karıştırmıştı. Bu olaydan sonra Çİ 5. bölümde Can Manay, eski sevgilisinin karşısına çıkıyor.
Çi bu hafta bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile geliyor. Fi 2. sezon Çi 5. bölüm fragmanı şimdiden dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Çi dün akşam yeni bölümü ile PUHUTV’de ekrana geldi

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına varır. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini değiştirir. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açacaktır.Çİ 4. bölümde Bilge ise Can Manay’a karşı duygu karmaşası yaşıyor. Bilge, Can Manay’a aşık mı sorusu izleyenlerin kafasını oldukça karışıtırıyor. Can ve Duru’nun evliliklerini herkese ilan etmelerinden sonra, Özge’nin, Duru’yu köşeye sıkıştırıp, Can Manay hakkındaki gerçekleri ve eski sevgilisinden bahsetmesi Duru’nun kafasını oldukça karıştırdı.

MANYAK BİR BÖLÜM Çİ 6 BÖLÜM İZLE

‘Çi’ dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, dizinin yeni bölümü için Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

Serenay Sarıkaya, Çi’nin 6. bölümü için Instagram hesabından, “Hadi 5. bölüm bu hafta çıkıyor da, 5’i izledikten sonra 6’ncıyı nasıl bekleyeceğiz… Öyle manyak bir bölüm geliyor. Benden söylemesi..” notu düşerek tüyo verdi.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting