Ana Sayfa / Kadınca / Cicişler hastanelik oldu

Cicişler hastanelik oldu

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler hastanelik oldu. Cicişlerin kendi aralarında kavga ettikleri öne sürüldü. Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler birbirlerini mi yaraladı hangi hastaneye kaldırıldılar bilgisi. işte magazin gündemindeki o iddialar. Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler Etiler’deki evinde kavga etti. Kavga sonucu hafif şekilde yaralanan iki kardeş hastaneye kaldırıldı.

Ciciş Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler birbirlerini yaraladı iddiası. Olay Etiler Tepecik Yolu üzerindeki bir sitede saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

KAVGADA İKİ KARDEŞ YARALANDI
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavga sonucu Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansa bindirilen iki kardeş Ulus’taki özel bir hastaneye gitti. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting