Ana Sayfa / Kime Ait / Cif kime ait, ülkesi

Cif kime ait, ülkesi

Cif kime ait, Cif hangi ülkenin Cif Yahudi markası ürünü mü firması hangisi soruları. Türkiye’de satılan Yahudi malları hangileri, İsrail markaları ve ürünleri. Genellikle ev hanımlarının, yemekhanelerde kullanılan kurumuş, paslanmış noktalar için kullanılan cif, yerli malı olarak bildiğimiz yabancı markadır. Cif kimin? Cif hangi ülkenin?

Cif kime ait, sahibi, Cif hangi ülkenin markası ve firması ne soruları. Türkiye’de satılan İsrail ürünleri, markaları ve firmaları. Cif kimin?

Genellikle ocaklarda ve kurumuş noktalarda kullanılan, Cif markası Türk tüketicisi ile ilk olarak 1985 yılında tanıştı. Cif, ev hanımlarının temizlik yapan kadınların kullandığı ürünler arasında yer anlamaktadır.
Dünya’da önde gelen temizlik şirketlerinden biri olan Cif, 1930 yılında yahudi asıllı Hollandalı margarin üreticisi Margarine Unie ile İngiliz sabun üreticisi Lever Brothers’ın birleşmesiyle oluşan Unilever firmasına ait bir markadır.
Cif Tarihçe
Türkiye’de tüketicilerimiz Cif markasıyla ilk olarak 1985 yılında tanıştı. Yıllar içinde temizlik ile özdeşleşen Cif markası, “Ciflemek” sözcüğü ile hayatımızın parçası haline geldi. Cif, herkesin temizlik alışkanlıklarını kökten değiştirdi ve kısa sürede temizlik pazarının lider markası oldu. Türkiye’de tüketicilerimiz zor kirleri, Cif’le Ciflemeye başladı.

Cif Krem Ailesi
Cif Amonyaklı Krem – İçerdiği mikropartiküller ile en zor kirleri bile kolayca temizler.
Cif Limon Kokulu Krem – İçerdiği mikropartiküller ile en zor kirleri kolayca temizlerken limon kokusu ile temizliğe ferahlık katar.
Cif Krem Frezya ve Müge Çiçeği – İçerdiği mikropartiküller ile en zor kirleri kolayca temizlerken, çiçek kokusunu temizlik gücü ile birleştiriyor.
Cif Krem Menekşe ve Kiraz Çiçeği – İçerdiği mikropartiküller ile en zor kirleri kolayca temizlerken, çiçek kokusunu temizlik gücü ile birleştiriyor.
Cif Krem Max Power Ailesi
Cif Max Power Mavi Çam Ferahlığı – Çamaşır Suyu katkılı formülü ile yüzeylerinizi derinlemesine temizleyerek mükemmel beyazlık sağlar.
Cif Max Power Yeşil Meşe Esintisi – Çamaşır Suyu katkılı formülü ile yüzeylerinizi derinlemesine temizleyerek mükemmel beyazlık sağlar
Cif Sprey Ailesi
Cif Power & Shine Banyo Sprey – Yeni Power & Shine Banyo spreyi su ve kir tutmayan teknolojisi ile %100 kusursuz sonuç verir. Üstelik eşsiz formülü sayesinde su izi ve kireç lekesi gibi inatçı banyo lekelerinin yeniden oluşmasını engeller.
Cif Power & Shine Mutfak Sprey – Yeni Cif Power & Shine Mutfak spreyi portakal ve limon özlü formülü sayesinde en zorlu yağ lekelerini bile %100 çözer. Üstelik yüzeyleri çizmeden temizlerken parlak kalmasını sağlar.
Cif Ultra Hız Banyo Sprey – Tek parmak hareketi ile uygulanır, kireç çözücü formülü ile günlük banyo kirlerini hızlıca temizlemenizi sağlar.
Cif Ultra Hız Mutfak Sprey – Tek parmak hareketi ile hızlıca yüzeye uygulanır, yağ çözücü formülü ile günlük mutfak kirlerini hızlıca temizlemenizi sağlar.
Cif Her Yer Leke Uzmanı Sprey – Çok amaçlı formülü sayesinde mutfak ve banyo yüzeylerinizdeki, halı ve koltuklarınızdaki ve giysilerinizdeki günlük kirleri temizlemenizi sağlar.
Cif Her Yer Işıltılı Koruma Sprey – Silikon etkili formülü sayesinde banyodaki, cam ve ahşap yüzeylerdeki, araba içi ve dışındaki plastik ve vinil yüzeylerdeki kirleri temizler, yüzeyi parlatır ve kirlenmesini geciktirir.
Cif Her Yer Ultra Hijyen Sprey – Çamaşır suyunun hijyenik gücünü, spreyin aktif molekülleri ile birleştirerek evinizin her köşesinde temizlik ve hijyen sağlar. Kolayca durulanır, iz ve tortu bırakmaz.
Cif Paslanmaz Çelik Yüzey Temizleyicisi Sprey – Yağ, kireç, parmak izi ve su lekeleri gibi zor kirleri kolayca temizler, parlaklık veren özel formülü sayesinde, paslanmaz çelik yüzeyleri çizmeden temizler.
Cif Jel Ailesi
Cif Jel Tüm Yüzeyler Bahar Ferahlığı – Konsantre jel formülü sayesinde mutfak, banyo ve yerlerde mükemmel temizlik sağlar. Mis gibi Bahar kokusu evinizin her yerini sarar.
Cif Jel Tüm Yüzeyler Çiçek Ferahlığı – Konsantre jel formülü sayesinde mutfak, banyo ve yerlerde mükemmel temizlik sağlar. Mis gibi Çiçek kokusu evinizin her yerini sarar.
Cif Tüm Yüzeyler Okyanus Esintisi – Konsantre jel formülü sayesinde mutfak, banyo ve yerlerde mükemmel temizlik sağlar. Ferah okyanus esintisi evinizin her yanını sarar.
Cif Tüm Yüzeyler Lavanta Büyüsü – Konsantre jel formülü sayesinde mutfak, banyo ve yerlerde mükemmel temizlik sağlar. Büyüleyici lavanta kokusu evinizin her yanını sarar.
Paslanmaz Çelik Yüzey Temizleyici Jel – Günlük yağ, kireç, parmak izi ve su lekeleri gibi kirleri kolayca yok eder. Ovma gerektirmeyen ve parlaklık veren özel formülü sayesinde paslanmaz yüzeyleri çizmeden ışıl ışıl yapar.
Cif Yüzey Temizleyici Ailesi
Cif Etkili Temizlik Amonyaklı – Yerler ve geniş yüzeylerin temizliği için kir çözme teknolojisi ile mükemmel temizlik yardımcınız.
Cif Etkili Temizlik Lavanta – Yerler ve geniş yüzeylerin temizliği için kir çözme teknolojisi ile mükemmel temizlik yardımcınız.
Cif Etkili Temizlik Floral – Yerler ve geniş yüzeylerin temizliği için kir çözme teknolojisi ile mükemmel temizlik yardımcınız.
İSRAİL MARKALARI TAM LİSTESİ!
Giyim Sektöründe İsrail Markaları

Tommy Hilfiger,
Nike,
Adidas,
Polo,
Ralph Lauren,
Parizyen,
Hugo Boss,
Calvin Klein,
Levi’s,
Timberland,
Giorgio Armani,
Lee
Gıda Sektörü İsrail Markaları

Danone,
Maggi,
Jacobs,
Banana,
McDonald’s,
Burger King,
Knorr,
Calve
Temizlik Sektörü İsrail Markaları

Air Wick,
Ajax,
Aldays,
AloAriel
Axe Calgon,
Cif
Clear
Clit Bang,
Colgate Dettol
Dove Elidor
Head & Shoulders,
Ipana
Jhonsons Baby,
Loreal (Şampuan)
Lux,
Max Factor,
Nıvea Omo
Oral-B,
Palmolive,
Pantene
Prima ,
Rejoıce
Prima,
Protex,
Rejoice,
Rexona (Şampuan),
Rinso),
Sensodyne,
Viecnetta Vileda,
Vanish,
Vaseline,
Veet

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting