Ana Sayfa / Gündem / Cihan Paçacı İP’teki görevini bıraktı

Cihan Paçacı İP’teki görevini bıraktı

Cihan Paçacı İyi Parti ile yollarını ayırıyor bir sözü partide istenmeyen adam haline getirdi onu. İP’te Kılıçdaroğlu gerilimi sürüyor.  MHP kökenli İP’liler, CHP ittifakından rahatsız özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu’unn aday olmasından deniyor. HaberTürk yazarı Nagehan Alçı’ya verdiği röportajdaki ‘Parti kurulları Kemal Bey’i onaylayacak durumda değil’ sözleri nedeniyle eleştirilen Cihan Paçacı, İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cihan Paçacı bu kez sert kayaya çarptı partideki görevinden istifa etmek zorunda kaldı. İP’teki MHP kökenli isimler Kılıçdaroğlu isminden rahatsız deniyor kulslerde. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, bugünHaberTürk yazarı Nagehan Alçı’ya verdiği röportajda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını veto ettiklerini söylemişti.

Paçacı, Kılıçdaroğlu’nun diretmesi noktasında ise kendi adaylarını çıkaracaklarını belirtmişti. Paçacı, bu sözlerin ardından İYİ Parti’deki görevinden istifa etti.

PAÇACI’DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

İYİ Partili Cihan Paçacı, istifa kararını sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama ile duyurdu.

Paçacı, “Aziz Milletimizin bilgisine. Ülkemizin ve milletimizin umudu olan Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı adaylık sürecine dair, bir gazeteciye verdiğim demecin, maksadı aşan yorumlara neden olduğunu görüyorum. Demokrasimize nefes aldıracak bir süreçte büyük emek harcayan, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi, Aynı zamanda, Altılı Masayı oluşturan Sayın Genel Başkanların iradelerini koruyup kollamak amacıyla; İYİ Parti’deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım” dedi.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı ve genel başkan adayları. Meral Akşener’in koltuğuna kim oturacak en …

Sınırsız Hosting