Ana Sayfa / Manşet / Cihanbeyli’de 5 kişi öldürüldü (Konya)

Cihanbeyli’de 5 kişi öldürüldü (Konya)

Konya Cihanbeyli’de 5 kişi öldürüldü 12 Haziran Konya haberleri. Konya’nın Cihanbeyli İlçesi’nde bir kişi bu sabah girdiği 4 evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü.

Konya son dakika haber ve gelişmeleri Cihanbeyli’de zanlının bir evdeki 5 kişiyi öldürdüğü yönündeydi. Ancak zanlının bir değil 4 ayrı evde cinayetleri işlediği ortaya çıktı. Cihanbeyli İlçesi’nde Atılgan K. iddiaya göre 4 ayrı eve girerek, av tüfeğiyle rastgele ateş edip 5 kişiyi öldürdü. Saldırıyı gerçekleştiren Kömür, jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay, bugün sabah saatlerinde Cihanbeyli İlçesi’ne bağlı eskiden köy statüsünde olan Bulduk Mahallesi’nde meydana geldi. Atılgan K., iddiaya göre aralarında husumet olan 4 ayrı eve giderek akrabaları Mustafa T., Meryem T., Hamit T., Mehmet T. ve Bekir K.’ı, aö tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.
Mahalle halkı Kömür’ün, aralarında husumet bulunan bu aileleri tehdit edip, araçlarının lastiklerini kestiğini ileri sürdü.
4 EVE GİREREK ÖLDÜRMÜŞ
Konya’da 5 kişinin öldürüldüğü olay, bugün sabah saatlerinde Konya’nın Cihanbeyli İlçesi’ne bağlı Bulduk Mahallesi’nde meydana geldi. Hayvancılık yapan Atılgan K. adlı bir kişi, iddiaya göre aralarında husumet olan 4 ayrı eve giderek aynı zamanda akrabaları olan Meryem T., oğlu Hamit T. ile Mehmet T., Mustafa T. ve Bekir K.’ı av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü. Saldırıyı gerçekleştiren Kömür, jandarma tarafından gözaltına alındı. Öldürülenlerden Mehmet T.’ın Norveç’ten bir süre önce memleketine izne geldiği belirlendi.
Mahalle halkı K.’ün, aralarında husumet bulunan bu aileleri tehdit edip, araçlarının lastiklerini kestiğini ileri sürdü.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting