Ana Sayfa / Gündem / Çınar ve Sayla Akgündüz öldü

Çınar ve Sayla Akgündüz öldü

İzmir’de ikiz kardeşler öldü. İkiz kardeşler Çınar ve Sayla Akgündüz İzmir’de depremde hayatını kaybetti. İzmir’deki 6.9’luk depremde yıkılan Rıza Bey apartmanının enkazında 16 yaşındaki ikiz kardeşler Çınar ve Sayla Akgündüz’ün cansız bedenlerine ulaşıldı.

İzmir’de ikiz kardeşlerin cenazesi enkazdan çıkarıldı. Seferihisar açıklarında geçen cuma meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde onlarca bina zarar gördü, çok sayıda kişi yaşamını yitirdi.

Yıkılan binalardan Rıza Bey Apartmanı’nda sürdürülen arama-kurtarma çalışmalarında ikiz kardeşler Çınar ve Sayla Akgündüz’ün cansız bedenlerine ulaşıldı.

Ekipler ikizlerin cenazelerini enkazdan çıkardı.

BİR KEDİ CANLI OLARAK KURTARILDI

Jandarma arama kurtarma ekipleri, enkazdan bir kediyi 75 saat sonra canlı olarak çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

18 kişinin sağ olarak kurtarıldığı Rıza Bey apartmanında vefat eden kişi sayısı 26’ya yükseldi.

AREFE YÜCEL VE 4 TORUNU ÖLDÜ

İzmir’in Bayraklı ilçesinde Rıza Bey apartmanı enkazında kalan hemşire Nilay Demirhan Yücel’in çocukları Vera Yücel (6), Lena Yücel (4), Feda Yücel (10), Diren Yücel (2) ve babanneleri Arefe Yücel (60) yaşamını yitirdi.

“HER ZAMAN KALBİMİZDE OLACAKSINIZ”

Enkaz alanında acı haber büyük üzüntüyle karşılandı. Çalışmaları yerinde takip eden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Üç gün boyunca umutla bekledik sizi; resimlerinize, çantanıza, oyuncaklarınıza ulaştık; ama sizi kurtaramadık; size sarılamadık her zaman kalbimizde olacaksınız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Sınırsız Hosting