Ana Sayfa / İlginç / Club Brugge-Galatasaray canlı kanalı

Club Brugge-Galatasaray canlı kanalı

Galatasaray’ın deplasmandaki Club Brugge maçının saati. tarihi ve canlı yayın kanalı. Galatasaray’ın şampiyonlar Ligi maçları ve ilk maçı deplasmanda. Gözler Galatasaray’da, Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcisi Galatasaray, A Grubu’ndaki ilk maçında Club Brugge’a konuk olacak. Club Brugge Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda sorusu merak ediliyor. Yarın oynanacak Şampiyolar Ligi Galatasaray Club Brugge maçı şifreli mi? İşte detaylar

17 Eylül Club Brugge-Galatasaray maçının canlı yayın kanalı ve saati. Galatasaray’ın Club Brugge karşısında galibiyet arayacağı maç için artık saatler kaldı. Şampiyonlar Ligi’nde 2019-2020 sezonu grup maçlarında heyecan başlıyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, ilk grup maçını Belçika’nın Club Brugge takımıyla yapacak. Peki Club Brugge Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

CLUB BRUGGE GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

18 Eylül Çarşamba günü saat 19:55’de başlayacak mücadele beIN SPORTS’tan canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi başlıyor: Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman?

CLUB BRUGGE GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun ilk haftasında 18 Eylül Çarşamba günü Belçika’da oynanacak Club Brugge-Galatasaray maçını Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. UEFA’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Vincic’in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Nejc Kajtazovic olacak. Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak İtalyan Daniele Orsato, Asistan Video Yardımcı Hakem (AVAR) olarak da İtalyan Michael Fabbri görev alacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HAFTANIN FİKSTÜRÜ

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting