Ana Sayfa / Kime Ait / Copa kime ait, sahibi kim?

Copa kime ait, sahibi kim?

Copa klima kime ait, sahibi kim. Copa kombi kime ait sahibi kim. Copa nerenin markası hangi ürünleri var sorusu. Son dönemde Televizyonlarda Copa kombi reklamları ile dikkat çeken Copa ile ilgili tüm bilgiler. 

Copa kime ait, ne zaman nerede ve kim tarafından kuruldu bilgisi. Copa kombi nasıl, Copa klima fiyatları gibi tüm soruların yanıtı.

Copa, 1992 yılında kurulan Copa Isı Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki panel radyatör, dekoratif radyatör, klima, hermetik şofben, havlupan, radyatör vanaları ve montaj aksesuarları markasıdır.

Copa, 26 bin metrekarelik modern tesislerinde üretiminin yüzde 65’ten fazlasını 40’tan fazla ülkeye ihraç etmektedir.

2005 yılında Almanya’da Copa Heizung GmbH firmasını kurmuştur.
COPA KOMBİ VE COPA KİME AİT, KİMİN, KURULUŞU
COPA ISI SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
1992 yılında M. Kemal Coşkunöz tarafından kurulan Copa Isı Sistemleri; Türkiye’nin en büyük kapasiteli çelik panel radyatör üreticilerinden biridir ve 20 yıldır ihracatta lider konumundadır.

COPA, Bursa Minareliçavuş Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 26 bin metrekarelik modern üretim tesisinde %100 Türk sermayesi ile yılda 3 milyon metretül çelik panel radyatör kapasitesine sahiptir.

Bugün COPA; kombi, panel radyatör, dekoratif radyatör, alüminyum radyatör, havlupan, klima, radyatör vanaları ve montaj aksesuar ürünleriyle 4 kıtada 40’tan fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

Türkiye’de 30, yurtdışında ise 60’ın üzerinde distribütör bayiliği ile tüketicilerine ürün ve hizmet veren COPA; müşteri odaklı yaklaşımı, üstün ürün kalitesi, sürdürülebilir, güvenilir ve yenilikçi hizmet anlayışı ile sektörde yer almaktadır.
Değerli okurlarımız Copa kime ait, kimin bilgilerini yazdık. Siz de daha fazla bilgi için Copa, Copa Klima, COPA Müşteri Hizmetleri, COPA Bayileri, Copa Radyatör kullanıcı Yorumları, Copa ne demek, Copa Kombi şikayet, Copa Kombi Fiyatları terimlerini google da aratabilir ve daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

At keserken yakalandılar

Sultangazi’de at eti baskını. İstanbul’da at kesimi arttı millete at eti yediriyorlar. Etin zamlanması sonrası …

Sınırsız Hosting