Ana Sayfa / Kadınca / Coşkun Yıldız öldü

Coşkun Yıldız öldü

Seda Sayan’ın eniştesi öldü. Coşkun yıldız nereli, neci ve kim soruları. Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde yaşayan şarkıcı Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun Yıldız 10 Şubat’ta motosikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Uzun bir süredir hastanede yaşam mücadelesi veren Coşkun Yıldız hayatını kaybetti. Seda Sayan’ın geçen ay sosyal medyadan Coşkun Yıldız ile ilgili yaptığı paylaşım herkesi duygulandırırken, Yıldız o anlarla akıllarda kalmıştı.

Coşkun Yıldız öldü. Seda Sayan’ı yıkan ölüm haberi. Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde yaşayan şarkıcı Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun Yıldız 10 Şubat’ta motosikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Uzun bir süredir hastanede yaşam mücadelesi veren Coşkun Yıldız hayatını kaybetti. Seda Sayan’ın geçen ay sosyal medyadan Coşkun Yıldız ile ilgili yaptığı paylaşım herkesi duygulandırırken, Yıldız o anlarla akıllarda kalmıştı.


SEDA SAYAN ENİŞTESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü sanatçı acı haberi alır almaz eniştesinin yanına giderken, Yıldız’ın hastanedeki tedavi sürecinde yanında olmuştu. Coşkun Yıldız ve eşi evliliklerinin 15. yılını geride bırakırken, Seda Sayan hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı takipçileriyle paylaşmıştı.
COŞKUN YILDIZ O VİDEO İLE AKILLARA KAZINMIŞTI

Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun Yıldız’ın hasta yatağında eşinin elini öpme çabası izleyenleri hüzünlendirirken, Coşkun Yıldız o anlar ile akıllara kazınmıştı.

İlginizi Çekebilir

Digitine hareketi ne, amacı ne?

Ünlüleri sosyal medyada engelleme hareketi başladı. “digitine” hareketi ne, amacı ne kim başlattı. En hızlı …

Sınırsız Hosting