Ana Sayfa / Kadınca / Astrolog Meral Güven neci, nereli ve kim

Astrolog Meral Güven neci, nereli ve kim

Meral Güven aslen nereli, yaşı, Meral Güven iletişim adresleri. Astrolog Meral Güven Fenerbahçe için ne dedi? Süper Lig’de bu sezonun şampiyonunun Fenerbahçe olacağını söylemesiyle birlikte dikkatleri üzerine çeken astrolog Meral Güven, kartlarının kendisine bu şekilde sonuçlar verdiğini ifade etmişti. Peki, astrolog Meral Güven kimdir?

Meral Güven neci, nereli, yaşı e kimdir. Astrolog Meral Güven iletişim adresleri ne Meral Güven telefon numarası. Derbi mücadelesinde Fenerbahçe’nin deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek aradaki puan farkını üçe düşürmesinin ardından astrolog Meral Güven’in açıklamaları yeniden gündem olmuştu. Puan farkının 6’ya yükselmesine rağmen kartlarının kendisine sezonun şampiyonunun Fenerbahçe olacağını belirttiğini ifade eden Güven, tahminini tekrarladı.

MERAL GÜVEN KİMDİR?

Astrolog Meral Güven, 5 Nisan 1984’te Kayseri’de dünyaya gelmiştir. Güven, 12 yaşından beri astrolojik bakım yapma yeteneğine sahip olduğunu, hatta 7 yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini ifade etmektedir. Yaklaşık 18 yıldır profesyonel olarak inisiyasyonla uğraşan Güven, insanlara rehberlik etmeyi ve bilinçaltlarındaki gerçek benliklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmayı amaçladığını söylemektedir.

Astrolojiye olan ilgisi ve çeşitli kehanetleriyle tanınan Güven, özellikle yaptığı şampiyonluk tahminleri ve güncel olaylarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çekmiştir.

Meral Güven, sosyal medyada ve özellikle YouTube’da astrolojik değerlendirmelerini ve yorumlarını paylaşmaktadır. Eleştiriler karşısında, geleceği veya gaibi bildiğini iddia etmediğini, mutlak bilginin sadece Allah’a ait olduğuna inandığını ve bu yeteneklerini insanlarla daha iyi koşullarda paylaşmaya çalıştığını belirtmektedir​.

İlginizi Çekebilir

Ceyda Ersoy hostese saldırdı

Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy bu kez hostese saldırı haberi ile gündem oldu. “Ciciş Kardeşler” olarak …

Sınırsız Hosting