Ana Sayfa / İlginç / Cübbeli Ahmet’in Mansur Yavaş sözlerine tepki

Cübbeli Ahmet’in Mansur Yavaş sözlerine tepki

Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş için bel altı konuştu. Cübbeli Ahmet diye bilinen ve kendini hoca olarak tanıtan Ahmet Mahmut, bel altı konuşmalarla ‘Hocalık böyle mi olur.” dedirtti. Cübbeli Ahmet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a hakarete varacak ifadeler kullandı. Hemen hemen her fırsatta mesnetsiz sözlerle muhalefete yüklenen Cübbeli Ahmet yine haddini aştı.

Cübbeli Ahmet Mansur Yavaş için haddini aşan sözler kullandı. Cübbeli Ahmet dini siyaseti alet eden ünlü isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Cübbeli Ahmet İHA Siha üzerinden Mansur Yavaş’a yüklendi birçok kişi de “Böyle hoca mı olur bunlar dine zarar erme içi özel yetiştirilmiş kriptolar mı” diye yorum yaptı.

Asıl adı Ahmet Mahmut Ünlü olan Cübbeli Ahmet yine söylediği sözlerle gündem oldu. Seçim süreci içerisinde bir çok defa hakaret içeren sözlerle muhalefete yüklenen Cübbeli Ahmet’in bu sefer hedefinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş vardı.

İHA ve SİHA’larla ilgili kesilerek bağlamından koparılmış ifadeler üzerinden Mansur Yavaş’a yüklenen Cübbeli Ahmet söylediği hakaret dolu sözlerle büyük tepki topladı.

CÜBBELİ AHMET YİNE HADDİNİ AŞTI
Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş’ın gerçekte ne söylediğini araştırmadan şu sözlerle kendisine hakaret etti: MHP kökenli diye Mansur Yavaş’a acaba koymuştuk şimdi ona da çarpı koyduk. İHA, SİHA olmasa ben karıma senin kızına tecavüz edecek bunlar. İHA – SİHA senin nerene girdi. Niye rahatsız oluyorsun İHA’nın SİHA’nın sivri yerinden mi korkuyorsun bir yerine girecek diye”

MANSUR YAVAŞ’TAN CÜBBELİ’YE CEVAP GİBİ PAYLAŞIM
Mansur Yavaş’ın geçtiğimiz günlerde MMU için attığı tweet ise Cübbeli Ahmet’e cevap olarak gösterildi. Mansur Yavaş KAAN adı verilen Milli Muharip Uçak için “Ülkemiz için yapılan her hamleyi atılan her adımı sonuna kadar destekliyoruz” diye yazmıştı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting