Ana Sayfa / Ekonomi / Cudi’de petrol bulundu

Cudi’de petrol bulundu

Cudi’de petrol bulundu. her seçi öncesi olduğu gibi Türkiye’nin her yerinden petrol fışkırıyor rezerv olarak. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cudi, Gabar’da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulduk.

Cudi petrol rezervi. Gabar’da petrol bulundu. Konya’da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar bölgesinde bulunan petrolle ilgili müjdeyi verdi. Erdoğan, “Cudi, Gabar’da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulduk. Bu ne demek biliyor musun? Ey teröristler sizi o petrol kuyularına gömeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. Geniş bir kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar bölgesinde bulunan petrole ilişkin beklenen müjdeyi verdi.

“GABAR’DA GÜNLÜK 100 BİN ÜRETİM KAPASİTELİ PETROL BULDUK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ” Cudi Gabar’da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulduk. Bu ne demek biliyor musun? Ey teröristler sizi o petrol kuyularına gömeceğiz.” dedi.

BAKAN DÖNMEZ SİNYALİ VERMİŞTİ

Gabar bölgesinde son yılların en büyük keşiflerinden birini yaptıklarını söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’da petrolle ilgili müjde açıklayacağını söylemişti. Bakan Dönmez, “Bedava doğalgaza ilişkin karar dün Resmi Gazete de çıktı. Bu ay gelecek faturalarınızda evet, tüketim değerini göreceksiniz, tüketim bedelini göreceksiniz. Ama son satırda ödenecek bedeli sıfır olarak göreceksiniz. Bu vatandaşımıza hizmetimizin bir göstergesi olarak algılanmasını arzu ediyoruz. Bugün inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız bir müjde daha verecek. O da petrolle ilgili olacak. Konya mitinginde inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız yine son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek” ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Schengen vize zamlandı

Schengen vizeye zam geldi. Avrupa ülkelerine gidiş için gerekli vize zamlandı. Avrupa ülkelerine vizesiz seyahat …

Sınırsız Hosting