Ana Sayfa / Yaşam / Çukur 26 bölüm izle (Son bölüm)

Çukur 26 bölüm izle (Son bölüm)

Çukur yeni bölüm 26 Bölüm Çukur izle ve olayları. çukur 26. bölüm fragmanı ve yaşanacaklar. Çukur 26. Yeni bölüm fragmanı, Çukur son 25. Bölüm izleyici karşısına çıktıktan sonra araştırılıyor. Çukur izleyici tarafından heyecanla takip ediliyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin bulunduğu dizide sular bir türlü durulmuyor. Son bölümlerde Vartolu ve Koçovalı ailesi arasındaki savaş biraz olsun dinmişti. Sultan’ın vurulması işleri çığırından çıkardı. Son bölümde Vartolu, Emrah ve Baykal’ın oğlu Nazım birleşiyor. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir. Vartolu, “Yeni bir düzen, yeni bir nizam kuruluyor. Bizler bir tarafındayız. Eskiler de eskide kaldılar” diyor. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. “Çukur evimiz, Sultan anamız!” seslerinin yükseldiği tanıtımda Sultan’ın İdris’e “Ben bu bacaklarla 40 yıl sana hizmet ettim. Ama şimdi benim işime yaramıyorlar, al senin olsun!” sözleri dikkat çekiyor. Çukur 26. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Yeni bölüm Çukur (Çukur 26 bölüm gelişmeleri) merakla takip ediliyor. Çukur 26. Yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından araştırılıyor. Çukur son 25. Bölüm izleyici karşısına çıkıyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler bulunuyor. Dizinin kadrosuna daha sonra katılan Alperen Duymaz Sena’nın abisi Komiser Emrah karakterine hayat veriyor. Duymaz’ın sahnelerinde çalan Ceza’nın seslendirdiği Türk Marşı müziği izleyiciden büyük ilgi gördü. Son bölümde yine nefesler tutuluyor. Çukur’da artık taraflar belli oluyor. Vartolu, Emrah ve Baykal’ın oğlu Nazım birleşiyor. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir. Vartolu, “Yeni bir düzen, yeni bir nizam kuruluyor. Bizler bir tarafındayız. Eskiler de eskide kaldılar” diyor. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. “Çukur evimiz, Sultan anamız!” seslerinin yükseldiği tanıtımda Sultan’ın İdris’e “Ben bu bacaklarla 40 yıl sana hizmet ettim. Ama şimdi benim işime yaramıyorlar, al senin olsun!” sözleri dikkat çekiyor. Çukur 26. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.
ÇUKUR SON BÖLÜM ÖZETİ

Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.

Çukur’da yeni taraflar oluşur. Sultan’ın vurulması, Koçovalılar ile Vartolu-Medet arasındaki mücadeleyi kızıştırır. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı ise merakla beklenecek. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü günah keçisi ilan edilen Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.

“Çukur evimiz, Sultan anamız!” seslerinin yükseldiği tanıtımda Sultan’ın İdris’e “Ben bu bacaklarla 40 yıl sana hizmet ettim. Ama şimdi benim işime yaramıyorlar, al senin olsun!” sözleri dikkat çekiyor. Yamaç’a dönen ve “Beni kötürüm bırakan o adam mezara girmedikçe sana sütümü helal etmeyeceğim Yamaç!” diyerek çok ağır konuşan Sultan, karşısında Medet’i buluyor. Yamaç, Medet’e yönelttiği silahla son kararı Sultan’a bırakırken, duyulan silah sesi merakı arttırıyor.

ÇUKUR KONUSU

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting