Ana Sayfa / Gündem / Çukur 85. bölüm (Fragman)

Çukur 85. bölüm (Fragman)

Çukur 85. bölüm izle fragmanı ve olayları. Çukur son bölüm (Çukur 84. bölüm) izle yayınlandı. Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur 84.bölüm ile dün akşam ekranlara geldi. Her yeni bölümü ile olay olan zirvedeki yerini koruyan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Son bölümde Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı’yla görüşüyor. Yamaç ölümle burun buruna geliyor. Çağatay’ın yaptığı acımasız plan karşısında ölümle burun buruna gelen Yamaç’a ne olacak? Nefes kesen son bölüm ile ekranlarda yerini alan dizinin bitmesinin hemen ardından dizinin sıkı takipçileri arama motorlarında “Çukur 85.bölüm fragmanı yayınlandı mı?” araştırması yapıyorlar. Buna göre; Çukur 84.bölümde neler oldu?

Çukur 85. bölüm ne olacak fragmanı yayınlandı mı sorusu. Çukur yeni bölüm olayları ve gelişmeleri. Çukur’da kan akmaya devam edecek. Çukur 84.bölüm ile dün akşam ekranlarda yerini aldı. Show Tv ekranlarının sevilen dizisinin her yeni bölümü merakla bekleniyor. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Yamaç ölümle burun buruna geldi. Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka Koçovalı’yla görüşecek. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap ise merak konusu olacak. Dizinin bitmesinin hemen ardından dizinin hayranları arama motorlarında “Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?” sorusuna yanıt arıyor. Bu bağlamda; Çukur 84.bölümde neler oldu?

ÇUKUR 84.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı’yla görüşüyor. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap merak konusu oluyor. Bir yandan Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalışıyor. Bunun için yardım isteyeceği kişi herkesi şaşırtıyor. Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam ederken yaşanan bir kayıp onu derinden sarsıyor.

Selim, Yamaç’ın sakladığı şeyi öğrenmek için onunla yüzleşiyor, iki kardeş arasında yaşanan duygu yüklü hesaplaşma ekran başındakileri derinden etkiledi. Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç’ın karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Çağatay’ın yaptığı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna geliyor.

İlginizi Çekebilir

Özgür Özel’den çiftçiye azar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çiftçiyi azarladı. bir zamanlar Erdoğan’ın çiftçiye ananı da al git …

Sınırsız Hosting